Baby aké sú Vaše skúsenosti s pozitívnym tehutestom "po limite" ďakujem
@siska765 áno presne tak....po polhodine čo som ho robila....sa niečo črtalo....a po "uschnutí" je riadne viditeľná
@crazybabenka tehu test treba odcitat v limite ako je na navode uvedene. potom je uz test skresleny a nepresny. pisu to urcite aj v navode.
@stanislavao ja viem......a prisám vačku.....vždy keď som robila testy.....keď bol negat. "na začiatku" tak bol negat stále....
@crazybabenka v tom pripade je to tam a si tehu,mne sa to tak vzdy potvrdilo ,podla mna hoci pisu ze sa to nema po uplynuti doby brat do uvahy uz ako pozitivne neverim tomu, proste podla vlastnych skusenosti viem ze aj ked sa to zjavi po hodke a je to uz potom stale tam tak je TO TAM 😉
@crazybabenka daj fotku ak mas hned ti poviem.Mne sa vo vacsine pripadov nezjavili do toho limitu az po nom a vzdy to bolo tehotenstvo
@siska765 "naživo" je to viac viditeľné.....proste netreba test "prevracať" "presvecovať" a ani robiť iné "hókusy pókusy"
@crazybabenka moja kolegyňa vyhodila ráno do koša test ako "negatívny" v limite. Potom jej to nedalo, tak sa večer v koši prehrabovala a bol pozitívny 🙂
Ja osobne mám (z dvoch tehotenstiev a jedného potratu a tisíc testov medzitým 😅 ) skúsenosť, že ak je negatívny v limite, ostane negatívny aj potom... ak sa črtá duch po uschnutí, tak sa črtá už v limite. Ale na tvojej foto je podľa mňa pekne pozitívny. Ak by si ešte "rozlúpla" tú kazetu 😀 a ostal by ti len pásik, bolo by to ešte lepšie vidieť.
Držím palce 🙂
@crazybabenka no ja ho tam veru vidim 🙂 podla mna sa mozes potichucky pomalicky zacat tesit ,ja som tiez mala takych 😉 kedy mas dostat MS?
@siska765 v piatok
@crazybabenka ja v sobotu 😉
@siska765 tak držím palce aby neprišla 😉
@crazybabenka podobne aj ja tebe 🙂 tiez som mala dusika vcera na teste ,ale trochu slabsieho,tak este si nepripustam ze by to bolo tehu ale uvidi sa,piatok chcem testnut a ked to bude silnejsie uz budem vediet na com som,ak nebude nic,tak ideme na druhy cyklus 🙂
@crazybabenka no a navyse som este teraz chora,nadcha,hlava a citim sa slabo teplota nie je,tabletky si ziadne nedavam pre istotu, len sa potim a vitaminky a cajik.snad to "pripadnemu"tehotenstvu neublizi
@siska765 hádam nie.....aj mne bolo včera zle ako koňovi....vracala som......celý svet sa so mnou točil.....a vaječníky stále pobolievajú.....ale na to mi doky povedal, že je dobré znamenie.....že to znamená ...že makajú 😀 😀 😀
@crazybabenka no to aj mna popichava na vajecnikoch raz na jednom raz na druhom,tak uvidime v piatok ci ma telo neklamalo 😉
crazybabenka, potvrdzujem taktisto, ze budes asi tehu. Mne sa to stalo presne teraz. Urobila som dva testy a po 2 hodinach a spatom prevereni tam boli take ciarky, ze som nemala pochyb a to som mala 27 DC, cim viac som casom testovala, tym ciarky silneli
drzim vam palce dievky, nech vam mrska nepride 🙂. ja som dnes 30 dc, uz ma omina robit si test, ale bojim sa aby som zas nebola sklamana... cyklus mavam az do 35 dni, tak este pockam. ale uz styri dni mam bolesti ako na menzes, vcera som uz mala take krce, ze som ledvo chodila. a mrcha nikde. zas sa bojim, ze si to len namyslam vsetko. tak pockam este do piatku aspon.
ach čítam tu už pár dní všetko čo tu píšete a tiež už len čakám aby mrcha neprišla ☹
@kalutka držím päste 😉
@crazybabenka mne sa to stalo pri 1. tehotenstve, testovala som keď mi meškalo 2 dni. Po týždni meškania som už mala dve čiarky ako hrom.
... A dnes som si na teste našla zas "ducha", bol to šok, nečakala som to! Asi bude tretie, mešká mi síce iba jeden deň, ale ten pocit, že som tehu ma prenasleduje už týždeň. Aj sa mi to snívalo, a mám bolesti v podbrušku a som výbušná (hlavne na manžela). Viem, že to ešte nie na 100%, ale veľká pravdepodobnosť! Takže čaká ma ďalšie testovanie o dva dni, ak nepride mrcha...
@crazybabenka
@siska765
dievky nieco nove? ja som si dnes robila test, pozitivny 🙂
No siska765, ale ja tam nejakeho ducha vidim veru 🙂... ja som mala Clear Blue test, digitalny, ktory mi po vyslednu Pregnant este aj ukazal tyzdne. Skus, ak sa ti da 🙂, tam uz ziadne hadanky potom nebudu.
@kalutka ja biely ako sneh.....uvidíme či mrcha zajtra príde....ale zatiaľ sa na ňu necítim
dufam, ze nepride a drzim vam palce velmi 🙂
@crazybabenka ahoj,bola si nakoniec ci nie?dnes mi vysiel rovnaky test ako vtedy tebe.ze ci aj tento duchuje.mala som ho za spolahlivy...dakujem
este som chcela v pondelok som robila mama test a tam ani po uschnuti duch nebol...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@crazybabenka myslis akoze ze ti ukaze az po nejakej dobe a nie v case kedy je napisane na pribalovom letaciku?tak s tym mam skusenosti jasne ze niekedy ukazal aj po pol hodine