Dobrý večer chcel by som sa vás opytat že mal som so svojou partnerkou styk pred 5 dňami či ukáže tehotenský test pepino správne alebo to je príliš skoro na zistenie .dakujem za rekaciu vopred
@lukas1224 to ne je 2 dni po styku,a le 2 dni po zahniezdeni,c o trva asi 7-10dni, cize na taky 9-12den po oplodneni. este treba brat do uvahy fakt, ze k oplodneniu nemusi dojst hned po styku,a le kludne napr o 2 dni.
cize to moze trvat 2t.
nehovoriac o tom, ze tu na MK je milionkrat pisane, ze Pepino testy su nepsolahlive.
a prakticky su vlemi alo spolahlive vsetky, ak sa robia prilis skoro. veômi casto tu vidat falosnu pozitivitu.
Sup sup trosku dostudovat biologiu a ako prebieha oplodnenie. A nie test nic neukaze.
Ako môžu takýto ludia sexovať, keď nepoznajú základy 🫣🫣🫣🫣
@dadka1997 by si sa čudovala koľko žien je takých ze ani nevedia co je bazalna teplota, a základy kedy je ovulácia a myslia si ze ako im ukáže kalendár tak to je.. A to aj s vysokoškolskxm vzdelaním to nevedia..clovek kef sa nezaujíma a ma deti hneď tak to nerieši ale neospravedlňujem to samozrejme, každý by si mal prečítať aspoň ten pribalovy leták keď už nič
@okm221 ja som tiez nevedela co je bazalna teplota, ani som nemala potrebu si ju sledovať, ale hadam viem ako zdravy clovek, ake su rizika nechranenho styku, ako sa plodia deti a poznam celý proces, este nas prve základy ucili na biologii v škole, čiže ak je niekto v tomto nevzdelaný, nema robiť take rizikové veci, potom su zbytočné potraty, zbytočne vrazdy nevinných nechcených deti a plné detské domovy ... velmi chyba sexualna výchova
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nic jej teraz test neukaze, test sa robi, ked jej bude meskat cyklus