Tehotenský test Pepino

lukas1224
Včera o 23:00

Dobrý večer chcel by som sa vás opytat že mal som so svojou partnerkou styk pred 5 dňami či ukáže tehotenský test pepino správne alebo to je príliš skoro na zistenie .dakujem za rekaciu vopred

sisa_s
Včera o 23:06

Nic jej teraz test neukaze, test sa robi, ked jej bude meskat cyklus

lukas1224
autor
Včera o 23:08

@sisa_s na tom teste pepino bolo napísané že po dvoch dňoch od styku by mal ukázať správne a test nám vyšiel negatívny tak ja neviem no

sisa_s
Včera o 23:10

@lukas1224 vygoogli si, ako prebieha oplodnenie, kolko to trva... 2dni urcite nie..ovulaciu kedy mala?

janai1
Včera o 23:10

@lukas1224 môžeš nám tu všetkým odfotiť kde to je napísané?
2 dní od styku jej to ukáže tak jedine krištáľova guľa

lukas1224
autor
Včera o 23:14

@janai1 asi tomu nerozumiem dobre 🙂

majamat
Včera o 23:23

@lukas1224 to ne je 2 dni po styku,a le 2 dni po zahniezdeni,c o trva asi 7-10dni, cize na taky 9-12den po oplodneni. este treba brat do uvahy fakt, ze k oplodneniu nemusi dojst hned po styku,a le kludne napr o 2 dni.
cize to moze trvat 2t.

nehovoriac o tom, ze tu na MK je milionkrat pisane, ze Pepino testy su nepsolahlive.
a prakticky su vlemi alo spolahlive vsetky, ak sa robia prilis skoro. veômi casto tu vidat falosnu pozitivitu.

janai1
Včera o 23:24

@lukas1224 uhniezdenie vajíčka a styk je podľa teba to isté? Uhniezdenie trvá tak cca 11 dní

lukas1224
autor
Včera o 23:28

@janai1 dobre sak nemusíte byt hneď zlá ja tomu nerozumiem len si chcem byt istý ďakujem ale

lukas1224
autor
Včera o 23:28

@majamat ďakujem pekne

petamich
Včera o 23:39

Sup sup trosku dostudovat biologiu a ako prebieha oplodnenie. A nie test nic neukaze.

lukas1224
autor
Včera o 23:43

@petamich by ste neverili koľko som sa ja už naučil počas takéhoto vypytovania 🙂

petamich
Včera o 23:44

@lukas1224 viem si predstavit 😅 drzim paste nech to dobre dopadne 🤞🏻

lukas1224
autor
Včera o 23:46

@petamich ďakujem pekne

dadka1997
Dnes o 05:35

Ako môžu takýto ludia sexovať, keď nepoznajú základy 🫣🫣🫣🫣

janai1
Dnes o 05:49

@lukas1224 kde som zlá? Sa ťa normálne pýtam, či to naozaj považuješ za to isté.
Treba si doštudovať základy biológie.... Alebo aspoň skončiť základnú školu a potom sexovať

okm221
Dnes o 08:13

@dadka1997 by si sa čudovala koľko žien je takých ze ani nevedia co je bazalna teplota, a základy kedy je ovulácia a myslia si ze ako im ukáže kalendár tak to je.. A to aj s vysokoškolskxm vzdelaním to nevedia..clovek kef sa nezaujíma a ma deti hneď tak to nerieši ale neospravedlňujem to samozrejme, každý by si mal prečítať aspoň ten pribalovy leták keď už nič

dadka1997
Dnes o 09:45

@okm221 ja som tiez nevedela co je bazalna teplota, ani som nemala potrebu si ju sledovať, ale hadam viem ako zdravy clovek, ake su rizika nechranenho styku, ako sa plodia deti a poznam celý proces, este nas prve základy ucili na biologii v škole, čiže ak je niekto v tomto nevzdelaný, nema robiť take rizikové veci, potom su zbytočné potraty, zbytočne vrazdy nevinných nechcených deti a plné detské domovy ... velmi chyba sexualna výchova

okm221
Dnes o 10:22

@dadka1997 a si zober ze toto písal ešte muž..

lukas1224
autor
Dnes o 10:25

@janai1 kým skončím základnú to bude ešte moc moc dlho trvať 🙂

lukas1224
autor
Dnes o 10:28

@okm221 akože ja tomu tiež nechápem ona to napísala ako keby si musím vysokú školu vyštudovať ale veď mne to je jedno ja sa nejdem hádať to čom som potreboval som zistil 🙂

dadka1997
Dnes o 11:43

@okm221 aj muz by mal vediet ako vzniká nový zivot

okm221
Dnes o 12:39

@dadka1997 ja viem, že ťa to vytáča keď vidíš takéto komentáre, ale jednoducho to tak je aj bude pokiaľ sa ľudia nezačnú viac vzdelávať..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre