Tehotenský test Pepino

lukas1224
Včera o 23:00

Dobrý večer chcel by som sa vás opytat že mal som so svojou partnerkou styk pred 5 dňami či ukáže tehotenský test pepino správne alebo to je príliš skoro na zistenie .dakujem za rekaciu vopred

sisa_s
Včera o 23:06

Nic jej teraz test neukaze, test sa robi, ked jej bude meskat cyklus

lukas1224
autor
Včera o 23:08

@sisa_s na tom teste pepino bolo napísané že po dvoch dňoch od styku by mal ukázať správne a test nám vyšiel negatívny tak ja neviem no

sisa_s
Včera o 23:10

@lukas1224 vygoogli si, ako prebieha oplodnenie, kolko to trva... 2dni urcite nie..ovulaciu kedy mala?

janai1
Včera o 23:10

@lukas1224 môžeš nám tu všetkým odfotiť kde to je napísané?
2 dní od styku jej to ukáže tak jedine krištáľova guľa

lukas1224
autor
Včera o 23:14

@janai1 asi tomu nerozumiem dobre 🙂

majamat
Včera o 23:23

@lukas1224 to ne je 2 dni po styku,a le 2 dni po zahniezdeni,c o trva asi 7-10dni, cize na taky 9-12den po oplodneni. este treba brat do uvahy fakt, ze k oplodneniu nemusi dojst hned po styku,a le kludne napr o 2 dni.
cize to moze trvat 2t.

nehovoriac o tom, ze tu na MK je milionkrat pisane, ze Pepino testy su nepsolahlive.
a prakticky su vlemi alo spolahlive vsetky, ak sa robia prilis skoro. veômi casto tu vidat falosnu pozitivitu.

janai1
Včera o 23:24

@lukas1224 uhniezdenie vajíčka a styk je podľa teba to isté? Uhniezdenie trvá tak cca 11 dní

lukas1224
autor
Včera o 23:28

@janai1 dobre sak nemusíte byt hneď zlá ja tomu nerozumiem len si chcem byt istý ďakujem ale

lukas1224
autor
Včera o 23:28

@majamat ďakujem pekne

petamich
Včera o 23:39

Sup sup trosku dostudovat biologiu a ako prebieha oplodnenie. A nie test nic neukaze.

lukas1224
autor
Včera o 23:43

@petamich by ste neverili koľko som sa ja už naučil počas takéhoto vypytovania 🙂

petamich
Včera o 23:44

@lukas1224 viem si predstavit 😅 drzim paste nech to dobre dopadne 🤞🏻

lukas1224
autor
Včera o 23:46

@petamich ďakujem pekne

dadka1997
Dnes o 05:35

Ako môžu takýto ludia sexovať, keď nepoznajú základy 🫣🫣🫣🫣

janai1
Dnes o 05:49

@lukas1224 kde som zlá? Sa ťa normálne pýtam, či to naozaj považuješ za to isté.
Treba si doštudovať základy biológie.... Alebo aspoň skončiť základnú školu a potom sexovať

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre