Dobrý deň , mám otázku .. pred troma dňami som si robila tehotenský test od značky pepino a mala som ho negatívny .. dnes som sa pozrela a bola tam viditeľná druha čiarka .. ako to mám brať? V inštrukciach bolo počkať 5 minút kým sa objaví výsledok .. to som aj urobila a považovala som ho za negatívny .. ma s tým niekto skúsenosť ? Ďakujem
V letaku je te neodcitavat neskor, ale moja sestra mala negativny, hodila do kosa, rano sla vyhodit daco a na tom vyhodenom teste 2 ciarky- a ano bolo tehotna, jej syn uz ma 12 rokov teraz. Cize ja by som radsej spravila dalsi test ked chces mat istotu.
@katariiinkaa môj 3 dňový výsledok práve idem uspávať, takže nebola by som si tým taká istá 😂😂
@t1nusa veď práve preto som za tým dopísala nech spraví ďalší a bude vedieť 😉
@jennys00 moja kamarátka robila tiež test značky pepino, pockala 5 minút test negatívny. Nechala ho však v kúpeľni a keď sa jej chlap vrátil z prace našiel ho tam a tam dve viditeľne čiarky (videla som tu fotku). Tak potom si robila clearblue a tam jej vyšlo + 2-3.
Byť tebou si urobím ešte další test.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
výsledok dvoch čiarok po 3 dňoch určite nebude relevantný.. sprav nový a uvidíš