Tehotenský test Pepino

nikolka99
25. máj 2015

Ahojte. Kúpila som tehotenský test Pepino, ale to bol zelený a nie modrý. Naozaj bol to tehotenský test, alebo v továrni pozamieňali.

hviezdicka111
25. máj 2015

@nikolka99 bol, ja som tiez tak stresovala a pytala sa tu bab, ci to nie je nahodou ovulacny 😀 tehotenske testy pepino su teraz zelene 😀 🙂

darina1952
25. máj 2015

@nikolka99 nie je dôležitá farba prúžku za ktorý sa test chytá, ale dôležité je označenie písmen na tomto prúžku. Pri tehu teste to má byť skratka HCG 😉

nikolka99
autor
25. máj 2015

na prúžku nie je písané nič, ale na obálke bola písaná tehotenský test HCG

darina1952
25. máj 2015

@nikolka99 tak dôveruj baleniu - je to tehu test

kuukii
25. máj 2015

Je to tehu test 🙂 tak šup na to 🙂

juditka_d
25. máj 2015

presne tak, je to tehu test, Pepino len zmenil farbu. Mnohé dievčatá tu písali, že odkedy je test zelený neukazuje duchov len tak, síce je tiež 10tkový. Ale keď si tehotná v deň meškajúcej MS by ti mal ukázať 😉

katka1274
25. máj 2015

Ja som si robila ajtento aj modre a je omnoho lepsi.neukazuje kanaliky ani falisnych duchov.

nininka39
19. jún 2015

Ja som si tiež kúpila tehotenský test pepino ,aj sa mi zdalo zvláštne že je zelený . Vyšiel mi negatívne tak som sa potešila a potom som čítala že zelené sú ovulačné .tak ako to jje ? 🙂

sibalka21
20. jún 2015

@nininka39 pokial viem pepino tehotensky test je uz zeleny.... A ty sa mozes tesit lebo nemas byt z coho tehotna takze sa nemusis bat ze by bol pozitivny

nininka39
21. jún 2015

http://www.vivantis.sk/zdravie/ovulacny-test-di... ..tie zelené budú nakoniec asi ovulačné 🙂

sibalka21
21. jún 2015

@ninika29 ved tam musíš mať v letáku napísané ako vyzerá ten test... Ale pokiaľ si kúpila tehu test a bol zelený tak to bol tehu test

ninika29
21. jún 2015

@sibalka21 si sa pomylila 😃😃😃☺

sibalka21
21. jún 2015

@ninika29 Preco mas pocit ze som sa pomylila?

nininka39
21. jún 2015

@sibalka21 Ano kupila som tehotenský lenže na obale je s modrou časťou . A niektoré baby písali že na inom fore že tie testy boli zamenené za ovulačné .

sibalka21
21. jún 2015

@nininka39 hej boli ale uz davno a nie vsetky predsa.... Ale to je jedno... Ty aj tak nemas byt z coho tehotna

ninika29
21. jún 2015

@sibalka21 konečne čísla myslím 🙂 ale ved ja som ti myslela zo srandy 🙂

nininka39
21. jún 2015

@sibalka21 Tak dúfam teda že máš pravdu 🙂 , Keby som si aj bola taká istá ako ty že niesom tak by som bola velmi rada .. Myslíš že sa už nemusím báť ? 🙂

missy1989
22. jún 2015

Baby ja som si kúpila tiež ten test a je zelený :/ a negatívny ako vždy 😖
Bolo by super kebyže sa pomýlili 😜

sibalka21
22. jún 2015

@missy1989 je jedno ci by sa pomýlili bo keby si tehu mala by si pozitívny aj ovu test 🙂

lilimoni
23. jún 2015

Ja mam ovulacne pepino testy a su zlte 🙂

l9la565
13. dec 2019

Ahojte robila som si test 5 týždňov po styku stále ma nafukuje prsia ma nebolia vyšiel mi takto čo si o tom myslite? Môže to byť chybný?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre