Ahojte. Kúpila som tehotenský test Pepino, ale to bol zelený a nie modrý. Naozaj bol to tehotenský test, alebo v továrni pozamieňali.
@nikolka99 nie je dôležitá farba prúžku za ktorý sa test chytá, ale dôležité je označenie písmen na tomto prúžku. Pri tehu teste to má byť skratka HCG 😉
na prúžku nie je písané nič, ale na obálke bola písaná tehotenský test HCG
@nikolka99 tak dôveruj baleniu - je to tehu test
Je to tehu test 🙂 tak šup na to 🙂
presne tak, je to tehu test, Pepino len zmenil farbu. Mnohé dievčatá tu písali, že odkedy je test zelený neukazuje duchov len tak, síce je tiež 10tkový. Ale keď si tehotná v deň meškajúcej MS by ti mal ukázať 😉
Ja som si robila ajtento aj modre a je omnoho lepsi.neukazuje kanaliky ani falisnych duchov.
Ja som si tiež kúpila tehotenský test pepino ,aj sa mi zdalo zvláštne že je zelený . Vyšiel mi negatívne tak som sa potešila a potom som čítala že zelené sú ovulačné .tak ako to jje ? 🙂
http://www.vivantis.sk/zdravie/ovulacny-test-di... ..tie zelené budú nakoniec asi ovulačné 🙂
Baby ja som si kúpila tiež ten test a je zelený :/ a negatívny ako vždy 😖
Bolo by super kebyže sa pomýlili 😜
Ja mam ovulacne pepino testy a su zlte 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@nikolka99 bol, ja som tiez tak stresovala a pytala sa tu bab, ci to nie je nahodou ovulacny 😀 tehotenske testy pepino su teraz zelene 😀 🙂