Tehotenský test negatívny a menštruácia nikde

nika472
21. dec 2024

Ahojte baby.
Mam takú trošku menšiu dilemu. S priateľom sa snažíme o bábo. V pondelok som si robila tehu test a ukázalo mi slabšiu čiarku. Dnes je to už 6ty deň čo mi mešká menštruácia, tak som si skúsila urobiť test a bol negatívny. Tak teraz neviem či mám ešte počkať pár dní a tak si skúsiť urobiť ešte jeden alebo čo...
Mám aj pár tehu príznakov, no nechcem veľmi ísť na gyndu pokiaľ nemám pozitívny testík.

Ďakujem vám veľmi pekne za rady. 😊

colsami
21. dec 2024

Ahoj, kym nemas vazne problemy za sebou, na gyn sa nechodi hned po teste. Realne aby mohli vidiet vsetko co treba a najlepsie aj akciu srdiecka, najskor v 7-8tt. To len ako poznamka ked vidim ze hned chces ku gyn, kde aj tak nic vidiet po pozitivnom teste nebudu, netreba sa ponahlat.

Ak si mala posunutu ovulaciu, moze byt vselico. Ale ak by si mala realne tehotenske priznaky, ukazal by test - kedze priznaky sposobuje zvysene hcg. A ak je zvysene, test ho zachyti.
Pravdepodobne Ti pride ms...

rora26
21. dec 2024

Na gyndu sa chodi neskor… avsak ako niekto kto sa dozvedel o tehotenstve velmi skoro, mala som tiez len slabučku skoro neviditeľnú ciarku ktora silnela

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre