Tehotenský test na 9. deň po ovulácii

16. aug 2023

Ahojte baby, mam taku dilemu. Chodím s dieťaťom na plávanie, avšak snažíme es o súrodenca. V prípade, že otehotniem určite chcem prestať, kvôli infekcií ale najmä dosť teplej vode. Deň pred plávaním budem 9DPO. Otázka znie, je lepšie skúsiť test alebo ísť ešte normálne plávať, nakoľko aj tak v takomto štádiu by to moc neovplyvnilo?

trgypadl
16. aug 2023

Ahoj, dost tepla voda je koľko? Ak sa bojis infekcie pouzivaj tampony urcene do vody

janai1
16. aug 2023

Priemerná teplota vody na baby plávaní je 30C. Ako by taká teplota ublížila plodu?
Ak si sa doteraz infekcie nebála a nijako to neriešila čo sa zrazu zmení?

domka222
16. aug 2023

Dosť teplá voda? Predpokladám, že nechodíte do termálnej 40° vody. Však možno ani tehotná nebudeš, tak načo to riešiš pokiaľ si doteraz nemala žiadnu infekciu z vody

ankare
16. aug 2023

Ak tam nie je taká teplá voda ako vo vírivke, nerob stres zbytočne a užívaj si plávanie s drobcom.

lauriik
16. aug 2023

Ja ked som chodila na baby plavanie tak tam chodili dalsie mamicky, a nemali problem ani otehotniet a aj do porodu este plavali s dietatom. V nasej skupinke boli 3 take. A voda okolo 28 stupnov. Myslim, ze sa nemusis obmedzovat ak vyslovene netrpis na nejake infekcie.

banderaska29
16. aug 2023

podme si to rozložit po logickej šnúre 😀 tvoja telesna teplota je 36 stupnov, bábatko bude v tvojom lone vyrastat v tejto teplote.. babatka a deti sa kupu vo vode o teplote do max 30 stupnov. kupat sa mozeš cele tehotenstvo, ak nebudes mat rizikove tehotenstvo, s tamponom na kupanie dosiahneš ešte vyššiu ochranu. takže nemusis mat strach, určite sa spokojne kup a mozeš sa kupat aj ked budes tehotna 🙂

autor
16. aug 2023

@domka222 práveže som mala problémy s infekciami a pred 3 mesiacmi som potratila

bejbs123
16. aug 2023

Ako trpis na infekcie chodila by som do bazena len s tamponom do vody

hennyinnsbruck
16. aug 2023

Tepla voda ti predsa neulizi ,neni vriaca🙈

A ak mavas casto infekcie tak tampony alebo cipky po kupani - ja som ich vkladala na dovolenke lebo mna z detskeho bazena rok predtym infekcia zdrapla

luciah187
16. aug 2023

Voda na baby plavani urcite neublizi plodu (nasa instruktorka s nami plavala tehotna, ja som tiez tehotna chodila s detmi do bazenu) a existuju speci tampony, vzdy som si ich davala, nemala som problem. Nemyslim si, ze treba prestavat, zda sa mi to prehnane.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre