Ahojte baby, mam taku dilemu. Chodím s dieťaťom na plávanie, avšak snažíme es o súrodenca. V prípade, že otehotniem určite chcem prestať, kvôli infekcií ale najmä dosť teplej vode. Deň pred plávaním budem 9DPO. Otázka znie, je lepšie skúsiť test alebo ísť ešte normálne plávať, nakoľko aj tak v takomto štádiu by to moc neovplyvnilo?
Priemerná teplota vody na baby plávaní je 30C. Ako by taká teplota ublížila plodu?
Ak si sa doteraz infekcie nebála a nijako to neriešila čo sa zrazu zmení?
Dosť teplá voda? Predpokladám, že nechodíte do termálnej 40° vody. Však možno ani tehotná nebudeš, tak načo to riešiš pokiaľ si doteraz nemala žiadnu infekciu z vody
Ak tam nie je taká teplá voda ako vo vírivke, nerob stres zbytočne a užívaj si plávanie s drobcom.
Ja ked som chodila na baby plavanie tak tam chodili dalsie mamicky, a nemali problem ani otehotniet a aj do porodu este plavali s dietatom. V nasej skupinke boli 3 take. A voda okolo 28 stupnov. Myslim, ze sa nemusis obmedzovat ak vyslovene netrpis na nejake infekcie.
podme si to rozložit po logickej šnúre 😀 tvoja telesna teplota je 36 stupnov, bábatko bude v tvojom lone vyrastat v tejto teplote.. babatka a deti sa kupu vo vode o teplote do max 30 stupnov. kupat sa mozeš cele tehotenstvo, ak nebudes mat rizikove tehotenstvo, s tamponom na kupanie dosiahneš ešte vyššiu ochranu. takže nemusis mat strach, určite sa spokojne kup a mozeš sa kupat aj ked budes tehotna 🙂
@domka222 práveže som mala problémy s infekciami a pred 3 mesiacmi som potratila
Ako trpis na infekcie chodila by som do bazena len s tamponom do vody
Tepla voda ti predsa neulizi ,neni vriaca🙈
A ak mavas casto infekcie tak tampony alebo cipky po kupani - ja som ich vkladala na dovolenke lebo mna z detskeho bazena rok predtym infekcia zdrapla
Voda na baby plavani urcite neublizi plodu (nasa instruktorka s nami plavala tehotna, ja som tiez tehotna chodila s detmi do bazenu) a existuju speci tampony, vzdy som si ich davala, nemala som problem. Nemyslim si, ze treba prestavat, zda sa mi to prehnane.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj, dost tepla voda je koľko? Ak sa bojis infekcie pouzivaj tampony urcene do vody