Ahojte, chcela by som sa vás opytat čo si myslite o tomto- bolo to na 9.deň po ovulácii, je to znacka intime, aj druhý z balenia mal slabú čiarku, pepino bol v ten deň negatívny a potom aj na 11.deň, ďakujem za rady cyklus 29 dňový
Áno krásne ju vidno , drzim palce nech silnie 😊
ked dievčatá ide skôr o to, že dva potom boli negatívne to by mohlo byt?
podla mna napr. toto nie je ciarka ale kanalik (lebo je siva), ciarka znamenajuca tehotenstvo je ruzova ale mozno to len fotka skresluje 🙂 skus neskor 🤞🏻
dakujem všetkým
@lota13 ahojky, tiež som akurát v testovacej fáze... včera 10dpo som robila dva pepina... prvy nemal ani kontrolnu čiarku, druhy bol pre zmenu ružovy cely (namočeny 3sek) ... a intime mi ukazal mini dušika (snáď).... všetko z toho istejo moču...ale slabši ako tvoj... takže sa vykašleme na pepina a budeme testovať testom intime 😂
@paulinaguz je 🍀🤞🏻
@petamich čo to teraz znamená 😕😕
@paulinaguz ze si tehotna? co by to znamenalo? asi nechapem otazke 🤷♀️
@petamich či vlastne som tehu ci mam ist lekárovi 😕alebo je ešte skoro alebo niečo
@petamich prepáčte toto prežívam prvý krát
@paulinaguz kolko ti meska menstruacia? treba zavolat lekarovi, spyta sa ta sestricka, kedy bola posledna menstruacia a podla toho ta objedna
@petamich nemešká mi vôbec mám 5 dni pred menštruáciou
@paulinaguz keď ti ne mešká ešte tak s lekárom počkaj, ak ti nepríde správ ešte jeden test čiarka bude omnoho silnejšia a potom zavolaj k lekárovi a ten ti povie termín
@paulinaguz presne ako pise @sense, zopakuj test, ked ti bude meskat menstruacia a potom volaj lekarovi
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lota13 určite vieš čo ti všetky napíšeme že 9.den je skoro. Ale! Jasné vidieť čiarku
Podľa mňa to je tam. Nech silnie a všetko dobré dopadne. Asi ti ide len o to či ju nevidíš len ty že? Vidím ju jasné zreteľne a to som po tme so stiahnutým svetlom na tel kde ležím pri 2r drobcovi 😃good luck