Ahojte,dneska mám 11 Dpo.
7meho ma prist ms. Vcera mi bola zle,troska horucka aj sa tocila mi hlava. BT mám 37,2.
...vidim veelmii veelmi slabucky. Podla vas ? Dakujem
zatial nie
Zatial je to negativne.
Ja celkom tomuto nerozumiem. Aký zmysel má robiť si test keď ti ani nemešká menstruacia?
Potom si len sklamaná
neviem toto je také domýšľanie... urob keď ti bude meškať
ja som mala pozit. výsledok aj 2 dni pred vynechaním, ale robila som z iného dôvodu vtedy
Na 11 dpo som mala takého ducha ktorého som len ja videla na živo. Na foto ho nebolo vidno nedalo sa to ani odfotit.
Urob test o 2 dni alebo zajtra. A uvidíš. 👍
Keď je to pepino test tak tie sú na p...
@1mata mozno autorka berie progesteron, tiez nie je dobre ho natahovat az do 15dpo..posuva sa po vysadeni cela ms. Mozno to je dovod preco testuje. Nie vzdy ja za tym nedockavost. Alebo potrebuje nasadit inj. ...
@miskanathan možno je dôvod, ale ho nespomenula. Ak nie je, tak výsledok je takýto - aj tak nič nevieme a ani ona. Tak ako by jej to pomohlo? Bt má síce vyššiu, ale zvýšená teplota neviem že by bola príznak tehotenstva. A koľké naozaj nevedia vydržať. Viem o tom svoje, hoci teda som testovala v čase meškania a nikde som fotky nedávala. Buď bol + alebo -. Alebo + a nevydržal
@mimi2120 myslím, že až tak na p.. niesu ale to je len moja osobná skúsenosť, je pravda, že niekedy záleží aj od sarze a koľko farbiva tam dajú.
@veronikalubko no jasne, keď si test robíš po tom čo už mešká menzes tak ukáže pekne. Ale keď je človek netrpezlivý a robí si skôr tak pepino test vtedy nie je veľmi dobrý. Ja som si robila v jeden deň pepino a bol úplne biely a ten istý deň ešte dr.max a tam bola úplne pekná viditeľná ciarka.
@veronikalubko ano vedia byt niekedy slabe...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.