Ahojte, čo poviete na to? Môže byť že som tehotná? Alebo urobiť si ešte jeden test ráno, tento som robila dnes poobede. Včera som mala mat menštruáciu no zatiaľ nič. Ďakujem za názor😊
// si tehotna
/ nie si tehotna
podľa mňa jasné tehotenstvo, krásne dve čiarky 🙂 gratulujem 😉
Gratulujem, vyzerá , že si tehotná, kontaktuj lekára a dohodni si termín nech Ti potvrdí graviditu ultrazvukom.
Aj ja gratulujem...ani si zajtra nerob test ja som si tiez robila prvy poobede bol tiez podobny ako tcoj a ani tie na druhy a treti den rano neboli silnejsie...v navode pisali ze aj slaba ciarka je ciarka...keby si nebola tak je to miesto uuuuuplne ze biele ako sneh
Ďakujem za informácie, začínam sa tešiť😊😊 potešili ste ma 🙂
Gratulujem si tehotna :-*
@lowndes digi sa nerozobera.. Na druhom nieco je, tazko povedat ci kanal ci ciarka. Skus o 2 dni ked je to tehotenstvo bude urcite silnejsia
@hennyinnsbruck pozri testy, co myslis??
@lowndes ake to je na zivo? Vyzera to nejak divne rozpito🤔
@hennyinnsbruck nazivo to je iba ciarka .nic nie je rozpite
@lowndes zamna negativ....
baby?????
@lowndes ..môžeš aj nemusíš byť reálne tehotná..chápem, že si napätá, ale rnamiesto nezmyselnéo testovania( čo stojí aj peniaze) radšej sa skús ukľudniť..tehotenstvo je aj tak beh na dlhú trať a stále s veľkou dávkou pokory..aj keď budeš tehotná(čo ti prajem🙂) ešte nič nie je vyhraté..dokonca ani pred ani po pôrode..život je už taký, nevieme čo príde, treba sa preto tešit z každého okamihu..neber to odo mňa v zlom, skôr len ako skúsenosti trojnásobnej mamičky..😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@ivanulla ja tam ciarku vidim na 100% takze urcite si tehotna gratulujem 😉😉