Ahojte, aku mate skusenost s tymto testom? ani neviem kde by mala byť čiarka, ked bol test mokry bola tam pekna ružova čiarka ale do 3 min zmizla a vyzera teraz takto.. neviete mi sem hodiť pozit. fotku tohto testu? dakujem
@mirka3211 dakujem krásne, no neviem, moc nechapem, kedze kym bol mokry bola tam krasna čiarka ružova, a tearz to zaschlo takto.. ani neviem ci tam uz nieco vobec vidim
Up!ne cisty negativny test
Ja vidim negativny, este sa mi to nestalo, skusila si si robit aj iny? Mamatest je dobry na zaciatkoch tehu
@adminka11 čistá nechapacka, tak na 3 minuty mi prestalo biť srdce a potom to krasne vybledlo :D
Ja som pochopila, myslela som ze teraz na fotke vidim negativny, lebo pani komentovala zze vidi ducha, ale moze byt ze test bol pozitivny a mohol vyblednut, v pribalovych letacikoch je pisane ze po kolkych minutach uz nemate odratavat vysledok
@adminka11 no nič, tak cakam dalej 🙂 tento test ani neberiem do uvahy
čistá nechápačka nebolo myslené ako urážka na teba, ale ako slangový výraz inak myslené "nechápem". len aby neprišlo k nedorozumeniu 🙂
Ja tiež vidím držím palčeky aby silnela ☺️
Aj ja vidim, uuplne slabucko 🙂
Dačo sa tam črtá dnes si nerobila?
Neboj, zajtra z ranneho ti ta kolajnica z mamatestu aj oci vykole 😅 potom sem pridaj, strasne som zvedava... vidim tam aj teraz, ale ozaj veeeeeelmi slabunku ruzovu smuhu v mieste ciarky
@89kiki ja som s babytop bola spokojna (je aj na tej foto hore, co som pridavala ako prvu)... nie je premoceny ten test? Skus spraviť este jeden... kazdy test ma len urcity cas, dokedy mozes odcitavat vysledok, trebars po 10 min uz sa nema odcitavat... ale baby top aj mne robil to, ze som musela dve tri minutky pockat, kym sa "vycisti" a pekne ukaze a to som mala uz riadne palicky a aj tak som musela cakat, kym sa riadne vyfarbil... ale to je par minutiek...
Vyskusaj druhy urobit a namacaj len po rysku, nie viac a tiez len tak dlho ako je v navode napisane
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Toto bolo 10.DPO... a mne sa zda, ze vidim ducha na tom tvojom, chcelo by to mozno trosku viac svetla pri foteni