Dobrý deň po koľkých dňoch ste zistili že ste tehotná 😁 teda kedy vám to test ukazal ?
Mne test ukázal || v deň očakávanej ms.
Par dni (asi 3? neviem uz presne) pred ocakavanou menstruaciou bola na teste aj druha velmi slabulinka ciarka, ktora s odstupom par dni silnela
@milena866 ja som si test spravila po týždni meškania a hned čisté dve čiarky
Ma niekto na predaj ovulavne testy? Dakujem
@milena866 aspoň 10 dpo
3 dni pred menštruáciou 🙂
Mne pri vsetkych 8-9dni po ovulacii😊
5 dni pred MS.
10 dni pred ms
2 dni pred mrchou. Presne na 26 DC. Od 22 DC som citila ze sa ,,nieco" deje 🙂
@mariska1989 pekne vyzeraju ja som dnes 10 dni po ovulacii vidite tam nieco zajtra cakam.ms a ja dufam ze nepride🤔
@milena866 v deň očakávanej ms,keďže neprišla
@patka27 niečo tam je ale skôr mi to príde ako kanálik skús ak to zajtra urobiť ďalší
@lulinka31071989 ano 😊 podla mna tehotna si, ciarka vyzera byt ruzova, skus o par dni testnut znovu, mala by zosilniet. Drzim palce 🍀
@lulinka31071989 vyzera to dost pozitivne 😃
@katka281 skúsim testnut o dva dni, včera mi prišlo aj spinenie tak som v pomykove
A akurát som dostala krámy ☹️
@lulinka31071989 aaaach nie. Take naozajstne, ci len take slabe?
@alexandra2468 zatiaľ slabe
@lulinka31071989 budem drzat palce, nech sa to nerozbehne.
Ja som mala spinenie v 4-5tt, potom znova v 8tt. Vraj sa to stava pocas tehotenstva v case, ked mal byt menzes. Ale to bolo len take slabunke...
@alexandra2468 ďakujem pekne .
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@milena866 ahoj, pri prvom tehotenstve som si robila test po týždni meškania a po druhý krát asi po dvoch dňoch.