Dobrý večer!po🙂 Je tento tehotenský test pozitívny (duch na teste) alebo si to len namýšľam? MS som mala od 16.08. do 22.08. (cyklus mám pravidelný - 27 dní, ovuláciu som mala na 14DC - od osemnástich mám ovulačné špinenie a bolesti takže presne viem, kedy ju mám). S manželom sme sa "snažili" počas plodných dní, hneď na začiatku a pár hodín pred ovuláciou. Asi tak tri dni po styku ma začalo boliet v podbrušku, a 7DPO som si robila tento test. Dnes som 10DPO, stále ma bolí a pichá v podbrušku a mám citlivé prsia na dotyk. Hlavne bradavky... Ani sa ich nemôžem dotknúť. MS mám dostať až vo štvrtok. Má význam si ešte robiť test pred očakávanou MS alebo až potom?
@bea1992 negativny
Hm,skus počkať,kym ti nebude meškať 3-4 dni a sprav si ho rano ( hoci keby si mala byt tehotná,tak ti to úkaze aj o polnoci 🙂 ) vtedy uz budeš mat dostatcne vysoké hodnoty hormonu 😉
tento testík je negatívny ale nezúfaj, možno si si ho len príliš skoro spravila. držím palčeky 🙂
Ahojte chcela by som sa poradiť . Horny obrazok bol vysledok po 3 minutach ale zmenil sa na dolný za taku hodinku, a neviem čo to má zbanenať teraz. Pozitivny alebo negativny? Ďakujem za pomoc
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja žiaľ nevidím nič,možno treba lepšie odfotiť, resp.robit si až ráno.