Baby uistite ma ze je tento test negativny...
Je tam taka vodorovna ciarka pod pismenom T
Tak by to nemalo byt...
@dolce_principessa pozitívny 😊
@dolce_principessa ja tam vidiim slabulinku čiaročku 🙂
@veronikazigova ono ta ciarka je nie zvislo ale vodorovne, podla mna chybny test...
@dolce_principessa podľa mňa to tiež nieje v poriadku mali by tam pri pozitívnom byť koľajnice // ale nie takto.... Možno vyskúšať iný, ale toto mi naozaj príde ako nejaký chybný test asi
@dolce_principessa teraz keď som si to zväčšila vidím čo myslíš.. 🙂 je tam taká podlhovastá ryha ale tieto testy sú na figu a z môjho pohľadu je tam aj duch normálnej čiarky.. už ti mešká MS? nechceš kúpiť inú značku testu?
ja by som si spravila pre istotu este jeden test
@danyb podla mna chybny test ked je ta ciarka uplne inak, ja som po kyretazi pane boze. Neplaste ma :D. Este len cakam na prvu ms, dnes je 37dc stale nic, brucho ma pobolieva asi 4 dni ale tak ze chvilu boli potom nic.
Partnerovi raz uslo pri styku ale z toho by hadam nic nebolo. Kupim este iny test nech mam dusu namieste.
@dolce_principessa tento je určite chybný, ale skús radšej kúpiť iný test 🙂 a po kyretáži môžeš hneď otehotnieť aj bez toho aby si mala MS.. vraví sa že je pohnojené a rýchlo sa uchytí 😉 a aj z jedného "ujdenia" sa dá otehotnieť ☹ ale tak snáď nie si tehotná, keď to nechceš..
@danyb No snad niesom, ked uz citim brucho hadam dostanem coskoro 🙂 ale kupim si pre istotu este test🙂
@dolce_principessa to ze ta boli brucho nič neznamená.... Aj mňa bolelo brucho a už som 20tt môže to byť pokojne rozťahovacie maternice a niekto to cíti viac niekto menej.... A keď nechces bábo tak sa chráňte.... Aj keď mu ako vravíš "ušlo" iba jedenkrát.... Aj tak môžeš otehotnieť.... Nemyslím to v zlom ale ak mas chodiť na kyret tak treba ochranu aby si sa tomu vyhla, držím m palce aby ti to teraz dopadlo ako chceš a keď sa v budúcnosti rozhodneš mat bábo nech sa podarí 😊
Podľa mňa je to chybný test, takto by tá čiarky byť nemala, treba urobiť ďalší
@dolce_principessa ja som mala pred rokom jeden negatívny, jeden takto a posledný sa mi tehotenská čiarka robila už v momente ako si nasával papierik moč ... odporúčam aj viac testov
@dolce_principessa teraz vidím 😮
@dolce_principessa ahoj,tak tento test je určite negatívny,neboj...to však nevylučuje,že ďalší už nebude...😉...a pozor aj na to "ujdenie" 😆, ja som presne takým spôsobom momentálne tehu 😆
Ked si myslis, ze je chybny, tak skus spravit este jeden nejakej inej znacky a uvidis, aky bude ten vysledok
@dolce_principessa negatívny
@mimka11111 ani nehovor nam sa raz podarilo tak ze si pozor daval!! A zrazu ms neprisla skoro ma porazilo. Dufam ze ms dostanem teraz. Uz citim to brucho asi 4 dni chvilkami.
No mne zdá, ze tam je duch.... Ale možno sa mylim
@martinka13 aj mne sa zda
@dolce_principessa ja nechcem strašiť ,ale aj mne sa tam niečo marí.Ale zas možno ti je ešte z predchádzajúceho trhu.No ak bol ten kyret po spontánnom potrate tak by to bolo super keď by si hneď otehu či to sa musí čakať 3mesiace?
@damianna16 no mozno ked to pootacam pod svetlom chvilkami to tak vyzera ako kebyy nieco vybehnut chcelo ale to mozno len presvita ten kanalik, dufam teda...
@dolce_principessa aj ja tam vidim 2 ciarky
@dolce_principessa sprav si rano z ranneho mocu test a uvidis
@st44 pockam este ci nedostanem ms, stale citim akoby uz uz mala prist. A neviem ci to nieje skoro na test, je to cca dnes 11 den od styku..
na tom druhom teste vidím slabučkého ducha. uvidíš, či príde mrška a ak nie, tak to bude asi jasné
@lsimo Ach nestras, ono ta fotka je troska farebne upravena, mne sa chvilami tiez marilo akoby chcela ciarka vybehnut ale to som musela test otacat na svetle. Dufam ze nic nebude a ms pride. Zajtra je 37 dc od kyretaze... Joj tie nervy
Podla mna negativne
Ja som 9 dni od styku mala // a v septembri som mala kyretaz po ma. Takze som mala len jednu menštruáciu aj to taku divnu. Skus obycajny pepino z ranného moču.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ja tam čiarku vidím.. nie je síce vodorovná ale zvislá (podľa toho ako držíš test)
vyzerá to tak, že si tehotná.. aj keď ja nemám dobré skúsenosti s týmito testami..