Tehotenský test - duch

miuska1990
10. aug 2022

Ahojte baby, prisimvas pepino testy moc duchuju? 😅 mam ducha na teste co som predtym nemavala a uz rok a pol sa snazime o babetko doktorka ze he vsetko v poriadku aspon z mojej strany. Chystame sa v zime na umele oplodnenie, najskor do brna a uvidime. Som pozrela po minute na test nic isla som do sprchy a ciarka druha lenze si myslim ze je to iba obrys 😂 ale nevadi som zvyknuta ze kazdy mesiac nic hadam umele vyjde 😊 Dakujem za odpoved.

nika_val
10. aug 2022

V poslednej dobe je tu hrooozne vela diskusii že pepino duchuje alebo su falošne pozitivne
Tak skus radšej iny 🙂

nevenka
10. aug 2022

@nika_val hej, to hej, ale tento vyzera celkom pozitivne, ja by som rychlo robila iny druh testu 😁

nika_val
10. aug 2022

@nevenka no ved hej, radšej nech skusi inu značku tento môže byt realne pozitivny ale kedže vela žien sa sťažovalo naň tak a nie len že duchuju ale vyslovene falošne pozitivne tak ani nemusi

sense
10. aug 2022

Počkaj 2 dní a zopakuj ak bude čiarka silnejšia si tehotna ak nie tak falošný duch

kitycat
10. aug 2022

Bavi ma, ako vsetky vedia, ze Pepino duchuje v poslednom case, ale z tej police v drogerii aj tak vezmu a ocikaju Pepino a tu chcu nazor.

Som schvalne poztela na testy v DMke.

angi07
10. aug 2022

Moje pepina , som v 18 tt☺duch nie je az taky silny podla mna , drzim palce😊

ankare
10. aug 2022

@miuska1990 gratulujem!

miuska1990
autor
10. aug 2022

@kitycat lenze ja nechodim moc na modrykonik ani to nesledujem uz pred 3 mesiacmi som ho kupila . Nejsom stale na internete 😊

tehotna40
10. aug 2022

@miuska1990 ahoj, boli tu diskusie aj zo silnejším duchom a tehotné neboli, tieto pepina podľa mňa vôbec niesu spoľahlivé. Na tvojom mieste by som skúsila inú značku, poprípade digitálny. Už mešká menzes ? Držím veľmi palce, my sme sa snažili 3 roky.

lenik98
10. aug 2022

Podla mna su spolahlive lebo mne ukazal polovicne slabsiu ciarku pri biochemickom a teraz som 6tt a ukazal riadne ciary do minuty. Ked som potratila, bol test biely.. vzdy ukazal spravne

naty_10
11. aug 2022

Moje Pepino testy a tehotná som nebola 🤷‍♀️ Skúsila by som ešte inú značku,každopádne ti držím palce 🍀

leila432
11. aug 2022

Ahojte, co si myslite o tomto teste? Som 12 dpo a mam cely cas od ovulacie dost bolestive prsniky, preto mi to vrtalo hlavou.. je to test drmax.. skusim spravit zajtra rano, pripadne o par dni aj nejake ine znacky. Som dost nedockava lebo by sme to velmi radi prijali..

domcito
12. aug 2022

Ahojte baby co si o tom myslite? Ďakujem

rebecca999
14. aug 2022

@angi07tak hádam nemusim ja tento môj večerný zatratiť😍

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre