Ahojte baby, prisimvas pepino testy moc duchuju? 😅 mam ducha na teste co som predtym nemavala a uz rok a pol sa snazime o babetko doktorka ze he vsetko v poriadku aspon z mojej strany. Chystame sa v zime na umele oplodnenie, najskor do brna a uvidime. Som pozrela po minute na test nic isla som do sprchy a ciarka druha lenze si myslim ze je to iba obrys 😂 ale nevadi som zvyknuta ze kazdy mesiac nic hadam umele vyjde 😊 Dakujem za odpoved.
Počkaj 2 dní a zopakuj ak bude čiarka silnejšia si tehotna ak nie tak falošný duch
@miuska1990 gratulujem!
@kitycat lenze ja nechodim moc na modrykonik ani to nesledujem uz pred 3 mesiacmi som ho kupila . Nejsom stale na internete 😊
@miuska1990 ahoj, boli tu diskusie aj zo silnejším duchom a tehotné neboli, tieto pepina podľa mňa vôbec niesu spoľahlivé. Na tvojom mieste by som skúsila inú značku, poprípade digitálny. Už mešká menzes ? Držím veľmi palce, my sme sa snažili 3 roky.
Podla mna su spolahlive lebo mne ukazal polovicne slabsiu ciarku pri biochemickom a teraz som 6tt a ukazal riadne ciary do minuty. Ked som potratila, bol test biely.. vzdy ukazal spravne
@angi07tak hádam nemusim ja tento môj večerný zatratiť😍
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
V poslednej dobe je tu hrooozne vela diskusii že pepino duchuje alebo su falošne pozitivne
Tak skus radšej iny 🙂