Tehotenský test Dr.Max

mamicka7895
23. feb 2024

Aký máte názor na tehotenské testy Dr max? Ukazuje spoľahlivo?

tehotna40
23. feb 2024

Ano ukazujú spoľahlivo

timbob
23. feb 2024

@mamicka7895 považujem ich za spoľahlivé.

kiki68
23. feb 2024

@mamicka7895 Ja som mala a ano spolahlivo

lilli110
23. feb 2024

@mamicka7895 mne ano, dokoncs 5 dni pred MS pozitivny a som 34tt

aduuuuskaa
27. feb 2024

Ahojte mna by zaujimalo že či klasické papierikove dr.max testy robia kanaliky alebo duchujú,

tehotna40
27. feb 2024

@aduuuuskaa ak je urobený správne myslím si ze nie, s tými som naozaj nemala žiadny problém. Držím palce

aduuuuskaa
27. feb 2024

@tehotna40 dakujem robila som ich dost skoro teda prakticky skoro tyzden pred ocakavanou MS a tak isto aj woman secret ale skor mi to pride ako kanalik viem ze skoro ale mam na to svoje dovody a cakam clear blue ultra vcasny len ma zaujimaju skusensnosti 🙂 dakujem pekne prikladam testy

tehotna40
28. feb 2024

@aduuuuskaa no ja vidím na všetkých, tak držím palce nech tmavne. Keď clearblue tak digitálny, ten ultra včasný mi 2x spravil čiarku keď som nebola tehotná. Digitálny mi už pri úplne slabej ciarke ukázal + 1-2.

tehotna40
28. feb 2024

@aduuuuskaa toto bol môj dr max z raneho mocu, v ten istý deň z pobedneho mi digitálny clearblue ukázal +1-2

aduuuuskaa
28. feb 2024

@tehotna40 dakujem ja ho mam objednany uz 4 dji ale este neprisiel preto som trstovala inymo dokonca aj na intime mi vysiel pozitivny a to je 25tkovy tam bola ciarka hned co som sa cusovala lebo na tomto dr. max to bol ozaj dusik ale je prVda ze dnes som ho neskusala 🙂 dakujem

tehotna40
28. feb 2024

@aduuuuskaa držím palce daj vedieť ako to dopadlo 🙂 na toľkých testoch kanáliky to určite nie 🙂 to budu čiarky

aduuuuskaa
28. feb 2024

@tehotna40 dakujem jasne dam vediet 🙂

saraag
29. mar 2024

@aduuuuskaa ahoj ten Dr max ti ukázal spravne?mne teraz tiež ukázal 2x ducha a napr pepino nič...

aduuuuskaa
29. mar 2024

@saraag ano ukazal mi spravne

inez77
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre