Ahojte, ms mi mešká jeden deň, cítim sa byť tehotná, ovulaciu som mala cca 19-20.12, s priateľom sme boli spolu od 23.12 vlastne každý deň. Vo štvrtok som mala krvavý hlien, od soboty ma pobolieva brucho ako na ms, tu som nedostala... tehotenský test palickovy z nedele rána je pozitívny (slabo) ale clearblue vyzerá negatívne...je to možné?
P.s samozrejme pôjdem k dr, ale až keď skončí lockdown, keďže ju mám cez 3 okresy.
clearblue digitalny ma nizsiu citlivost, je to 25ka, palickove su vacsinou 10tkove (su citlivejsie), neviem konkretne aky palickovy si si robila ale moze to byt tym, ze je 10tka 🙂 a na digitalny bolo este skoro
@patka27101999 nevidim tam citlivost, skus pohladat, ci je 10tkovy, tento zial nepoznam
Práveže tam vôbec nebola, čo sa čudujem...prehrabala som to celé ale nepísali tam citlivosť
@patka27101999 ja som sa snazila vygooglit ale nic 🙂 na ziadnej stranke tato info, kazdopadne moze to byt tym, ze tento je citlivejsi a drzim paste!
@patka27101999 ja ani na prvom nevidím nič 😕 a digitálny je veľmi presný a keď si tehu tak aj skôr ukáže .. max počkaj par dni, a tak si sprav este jeden test
Mne digitálny test clearblue ukázal plus 1-2 už v deň meškania menštruácie.
Ak si mala ovulaciu 19-20.12 a styk až od 23.12. tak je veľmi malá pravdepodobnosť, že by si bola tehotná. Po ovulacii je vajíčko oplodnenia schopné 12-24 hodín. A ak si už viac ako dva týždne po ovulacii, mala by si silnejší test.
@patka27101999 no ja na upravenej fotke vidím druhu čiarku 🍀😊
@patka27101999 prepáč,pozitívny nemáš ani jeden
Mne clearblue ukazal 4 dni pred MS. Mne sa aj ten hore zda negotivny 😥
Niesi tehotná
@patka27101999 ani jeden nie je pozitívny... Ak bude ms meškať skus ešte o pár dní.... Ale ak si mala plodné dni do 20.12 a o snažili ste sa od 23.12 tak jepra drpodobnostuvelmi mala jedine žeby si mala posunúť ovuláciu a tým pádom tvoje plodné dní neskončili 20.12.
Jednoznačne sa treba snažiť pred a počas ovulácie.. ďalšia vec to že aplikácia ukáže ovuláciu nič neznamená, ak si chceš byť istá a nechceš chodiť na folikulometriu tak treba sledovať bazálnu teplotu alebo robiť ovulačné testy (pozor testovacia čiarka by mala byť rovnako silná ako kontrolná). Tá čiarka môže byť kanálik, čiže viac namočený test. Prípdne falošný duch. Nakoľko čiarka je dosť slabučká aj keď niektoré ženy majú v moči veľmi málo HCG (aj to sa stáva). Digitálny test ukáže pozitivitu až neskôr pri takto slabučkej čiarke čo na fotke v podstate nie je ani vidno (vidíš ju len na živo) ti digitálny nemá šancu zachytiť HCG. Ak nedostaneš ms treba skúsiť test znova skús mamatest je to citlivosť 10. Ak by vyšiel rovnako treba ísť k doktorovi. Držím moc palce ak by to aj nevyšlo teraz aby to vyšlo nabudúce 🍀🍀🍀🤞🏽🤞🏽✊🏽
@patka27101999 oba sú negatívne.
@patka27101999 ani jeden z tych testov nie je pozitivny
Ja tam vidím úplne slabunku na druhom foto
@patka27101999 ako si vtedy dopadla?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Podla mna su oba testy negativne, skus o par dni.