Baby prosím vás má niekto skúsenosti s tt clierblue digital že ukázal iný týždeň a boli ste viacej tehotné ? 🤔
Digitalne testy su nsjpresnejsie pretoze pracuju s vyskou hcg ktora je v cca tom tyzdni tehu..nikdy sa mi nestalo zeby mi ukazal zle...
@rachel36a aha tak podľa tohto by som mala byť cca 5 týždňov ale podľa menzes a podľa oplodnenia mi vychádza 7 týždňový v utorok budem tak neviem podľa čoho sa orientovať 🤔 ale idem v utorok lekárke len som chcela približne vedieť ktorý týždeň vieš lebo jednu dcérku mám 9 r a snažili sme sa s manželom o druhé ale som potratila a teraz som zase tehotná tak sa trošku bojím že čo bude 😏
aha no veď tak som to čítala v tom letaciku a môže sa stať že by som bola aj mimomaternice alebo keď mi to pekne ukáže tak asi ani nie 🤔
@sonca1511 suhlasim s babami, ze tieto clear blue digi su najpresnejsie, vzdy mi ukazali spravne, zial aj v situacii, kedy to malo byt viac a vysledok bol aky bol, test ale hodnotu HCG vyhodnotil spravne :( to ale samozrejme nemusi byt tvoj pripad mozno si len mala posunutu ovulku a k oplodneniu prislo neskor ;) najmudrejsia budes asi po navsteve lekara! drzim silno paste
drzim palce snad len posunuta ovula bola
Ďakujem pekne baby dám vedieť 🙂🤗
Takže baby presne ako hovorí barus26 10dni tak nie som v 7 ale som v Tom 5 týždni ale ešte není vidieť bodka v bublinke tak sa strašne bojím no uvidíme mám ísť 19 na kontrolu či to tak je držte prsteky 🥺✊
Dúfam tak ďakujem baby vážne
@sonca1511 mna to caka v piatok, idem na kontrolu a tiez si myslim, ze je mozne, ze este nic neuvidi, takze uplne chapem ten stres, ja ale na tu kontrolu musim, lebo sme nasadili liecbu fraxiparinom, kedze posledne pokusy nedopadli dobre, tak myslim pozitivne, ze tento tyzden uvidi aspon vacok a potom na kontrole uz aj srdiecko a presne tak to bude aj u teba, 19. nam napises, ze je drobec tam :D drzim paste!
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.