Ahojte mamicky a buduce mamicky ja by som mala na vas jednu otazku. Kupila som si test ClearBlue, ten kde ti ukaze plus alebo minus. A ked som ho odbalila bolo tak vidno slabucke minusko...Ma to tak byt? A ked som si ho spravila tak vobec nesilnelo ani sa nic nestalo..
hej lenze to minus ani nezosilnelo stale je take slabucke ako bolo na zaciatku, tak neviem ci je pokazeny alebo ci to tak ma byt :D
fuha opytaj sa v lekarni.... lebo ak si tehu tak hned ukaze 1-2 +, alebo 2-3 +....toto minusko tam je stale... ale preco ti neukazalo nic tak to netusim
@sibalka21 asi v tej velkej kolonke by sa malo objavit + ked si tehu, nie? nemas pribalovy letacik? Tento nepoznam 😒 Taky test si treba stale urobit radsej rano a radsej dlhsie podrzat v moci, este skvele su mamatesty...jednorazovky, tie su urcite presne a spolahlive. Ukazal ti bezny test II ? Lebo potom digitalny by mal s urcitostou ukazat tehotenstvo.
Nie neni uz som to davno vyriesila ale dakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@sibalka21 ak si spravne spominam, tak minus je tam vzdy. ak je pozitivny, z minus sa stane plus... ale je to uz par rokov, co som si ho robila 😉