Ahojte dievčata....chcem sa opytat vysiel niektorej clearblue test a ukazovalo jej takto ?
Ak dobre pozeram je tam minus aj plus zaroven? Meška mi menštruacia 2 deň .....
Nevyznam sa robila som si tento test prvý krat 😉
Ďakujem za radu
Ved svieti Ti to iba ako minus. To plusko su len obrysy. Takze za mna negativ
Ked uz niekto nevie odcitat digitalny tehotensky test tak uz fakt konecna. Ako dokazes fungovat v realnom zivote?
Je negatívny, držím palce nabudúce 🍀
Negatívny, keby si ho mala pozitívny, aj ten zvislý obrys by bol plný, ako ten vodorovný.
To ze test mi vysiel negativny to viem niesom sprosta ..zaujimal ma ten obrys zvysle ...nakolko som sem v skupinke rolovala a jedna pani pisala ze jej povedali ze test je chybny 🤷🤷🤷 tak len skrz toho som sa chcela vediet nic viac ....Dakujem
Ach ženy aké ste len hnusne niektoré s tými ironickými poznámkami. Autorka, ako už bolo písané vyššie, test je negatívny. Chybný je v tom prípade, ak by sa ti tam zjavila kniha (viď leták tohoto tehotenského testu). Niekedy sa tam ukáže aj toto ohraničené plus. Ale neznamená to, žiaľ, pozitivitu.
Uff… ono je to celkom logicke ze ked ne to DIGITALNY test je tam akoze aj plusko vidno🫣
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@evula38 v návode sa čo píše?