Ahojte baby. ideme na "sluzobnu" partyna chatu cez vikend .viete si predstavit, ze o nicom inom sa nelamentuje len ako sa ozerieme a uz sa kupuju litre alkoholu.s mužom sa snazimez tenti mesiac to sice nebolo bohvie co, kedze sme boli este bude velmi skoro pred ovu alebo asi az po ovu..moc som to neriesila..lenze ma extremne bolia prsia uz vyse tyzdna. ms mám dostat az v piatok, dnes som si spravila test, podla mna je neg, ale predsa tam nieco vidim, ale eviem ci to nie je kanalik. podľa vás? nechcem riskovat, ze budem pit a som nahodou tehotna. dalsia vec je, ze pred kolegynami toto nechcem riesit a vobec nechcem aby sa dozvedeli o snahe o bábo. fotky hodim do komentov
tak si zober akože svoje pitie a nalej si doň malinovku ...
prepáč na teste nič nevidím ...
@elenka.k no to pojde ťažko, ideme tam na 4 dni.. budem sa modliť, aby tento mesiac nebolo nič 🙂 ani ja tam moc nevidim, ale už ma šali zrak
Nic tam neni. Kludne si vypi.
tak sa zabav na párty, odreaguj, oddýchni a keď sa vrátiš pustite sa s mn. opäť do toho
ďakujem baby, ukludnili ste ma
Negatívny test
akoze nevravim, ze sa tam mas teraz ozierat ale teda x zien otehotnelo ako na just prave vtedy, ked na dovolenke pili, pripadne vianocne vecierky atd. a netusili este, ze su tehotne, to telo to ma dobre vymyslene 🙂 pre tuto chvilu aj ja si myslim, ze test je negativny, ked tak sprav este tesne pred
Chod si kupit clearblue digitalny. Ten ti povie. Ale inak opijacka v case ked zistujes tehotenstvo by nemala plodik poskodit. ( ja mam nulovu toleranciu k alkoholu v tehotenstve, fetalny alkoholovy syndrom vnimam ako velky problem) ale este sa len uhniezduje, nema ani pupucnu snuru a uz vobec napojenu na tvoj krvny obeh. Najlepsie je vsak nepit, aj na podporu plodnosti.
Ja som takýto test mala na 10dpo pri prvom tehotenstve že len niečo takéto a potom tie čiarky postupne silneli. Pokiaľ ti niečo takéto ukázalo na tip teste tak kúp mamatest alebo slunicko a pokiaľ bude čiarka aj tam tak to vyšlo.. tento test má totižto malo farbivá
Este je daleko do vikendu,otestuj v piatok,ak MS nepride a to myslim,ze bude jasne.
Veď si urob test v deň odchodu na chatu. Budeš mať väčšiu istotu.
jasne, urobim si ešte ráno.. mala som MA v 14tt a už som vyplašená zo všetkého. ja som ani nemala v pláne sa ožierať nejak extre ale určite si budeme pripíjať a už vopred vidím, keby poviem, že nepijem v tej sekunde TEHOTNA SI?? :D ale myslim si ze tento mesiac z toho nič aj tak, len čert nikdy nespí. spravím si piatok ráno nejaký kvalitnejší test, dám vám vedieť 🙂
Tak povedz, ze beries atb na kozny problem a nesmies na ne pit a vybavene.
Keď mas dostať ms v piatok este je skoro na test.Mne 3dni pred ms test bol negat, 2dni pred ms uz pozitívný
Ty, keď už tak pozerám na tie testy n a foto 4. je vidieť slabulinkú čiarku, ale keby si bola tehotná, taký čas, by ju už bolo pekne slabučko vidieť
@elenka.k ja som pred MS
hej viem, že si pred M-kom,
píšem, že za predpokladu, keby si bola , tak by sa to už slabučko ukázalo na teste
Ja na dnešných testoch vidím dve čiarky 🤷🏻♀️ v piatok by som spravila digitálny
Za mna su to jasne pozitivne testy 🤣 gratulujem!
Ja tiez jasne vidím dve
Dnešný test máš pozitívny 🙂 pekná čiarka pred MS 👍
tie dnesne su podla mna pozitivne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.