Ahojte, co poviete. Test pepino, poobedny moc. MS ma prist v tychto dnoch (nepravidelny cyklus)
@anjelicek26 dobre, tiez citam v kazdej diskusii ze nejaky problem s tymto testom. Iny vsak nemam tak som skusila
Sprav znacku livsane. Ale podla mna je pozit. 🙂 tak dufam ze sa zadarilo.
Takýto istý test som mala aj ja, tiež bolo slabo vidno čiarku a tiež z poobedneho mocu a další deň ráno iný test a negatívny
@matusa_153 a kolko ti vtedy meskalo? Ja podla kalendara som mala dostat ms vcera alebo zajtra, utorok, stredu
@miskamicha dakujem, skusim. Kamoska mi doniesla nejaky top test z dmky. Tak skusim rano otestovat.
Ja mám pcos a dlhé cykly ale skúšala som okolo 32dc pepino a tam jemná ciarka bola a na druhý deň ráno iný test zas nič a keď som V ten deň skúsila znovu pepino poobede tak zas jemná ciarka 😅
@matusa_153 ja moc nesledujem spolahlivost testov ale vidim ze tu na MK kazdy nadava na ten pepino.
Pozitívny. Tieto testy mi vždy ukázali pravdivý výsledok.
Čo som dneska čítala tak každá písala že ukazuje pravdivo a vraj dokonca skorej ako iná značka. Ale za mna duchuje no neviem či mám robiť test o pár dni alebo čo 😂 zas v starších témach píšu aj že duchuje a tehotné neboli a mali druhu slabú čiarku
Tak ako?
@miskamicha tak ja som si test ešte nerobila nemám kúpený 😅 dnes kupim zajtra skúsim spraviť. A ty?
@matusa_153 ja som v 21tt 🤣s dvojickami a este to spracuvavam🙈 ak sa narodia zive zdrave tak s teatovanim som skoncila. Doma mam este malu dcerku
@miskamicha jaj takto 😂 tak to gratulujem. Ja by som bola šťastná aj keby sú to dvojičky. Jasne musí to byt náročnejšie mať dve naraz ale lepšie ako žiadne 😃 držím palce nech potiahnete co najdlhšie v brušku
@matusa_153 dakujem pekne. Tesim sa ale o to vacsi sok pretoze pred rokom a pol v CAR povedane ze bez IVF asi neotehotniem..a ze ani IVF nemusi pomoct. Drzim palce aj ja nech sa zadari co najskor!
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja vidim len rozpity test :( Sprav si inu znacku (tieto duchuju casto) a rano hlavne...