Zdravím kočeny. Mám otázočku. I napriek tomu, že mám už jedno tehotenstvo a pôrod za sebou vynárajú sa mi nové a nové otázky. V januáry tohto roku som bola na laparoskopii. Odstraňovali mi vajcovod a doktor povedal, že otehotnieť v prvých troch mesiacoch je najviac pravdepodobné. Druhé bábo riešime cez Helios. Aby som to nemala jednoduché, tak mam prblém s dozrievaním vajíčok atď. tým vás nebudem zaťažovať. Tento mesiac by som mala isť na insemináciu no a ešte som si hovorila, že by bola sranda, keby sa mi podarilo otehotnieť ešte tesne pred tým. Menzes mi mešká 4 dni. Predpokladám, že k oplodneniu mohlo dôjsť neskôr ako okolo 15 dňa cyklu, pretože menštruáciu mám 31 dňovú, takže chápem, že tehotenský test dve čiarky ešte nemusí ukázať. Dajme tomu, že som tehotná a tehotenský test ešte neukázal pozitívny výsledok, možu sa v tomto štádiu už prejavovať tehotenské príznaky ako napr. zvýšená únava, záha, náznaky nechuti do určitých jedál, proste klasika?
@sons ahoj,prepac,že neodpoviem na Tvoju otázku,ale chcela by som sa opýtat nieco bližsie na to zlé dozrievanie vajíčok...Mám tiež po 2 potratoch a ked mi robil gynekolog krvné testy na hormony zistil,že má podozrenie na polycysticke vaječníky.....teda anovuláciu....lenže ja som mu oponovala s tým,že keby som nemala ovulku tak predtým neotehotniem...a tak mi v 10 den cyklu sledoval vajicka....10 den som tam mala 20 mm vajko a 13 den sme pozorovali ci teda prasklo....a prasklo zhruba len na polovičku...malo 14,5 mm....za 2 tyzdne mi bude testy opakovat ci som teda tú ovuláciu mala alebo co sa deje....Nemožes mi prosím o tom tvojom probléme napísat viac....dakujem....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@sons ja som nemala ziadne priznaky 2 mes. co som otehotnela 🙂 🙂 je to podla mna individualne. niektore babenky su viac citlive 😉