Ahojte dievcata,chcela by som poradit. Beriem HAK uz cez rok,poslednu menstruaciu som mala 24.-29.6. HAK som nikdy nezabudla (nebrala som ju v presnu hodinu,ale kazdy den),ale 1.den uzivania tabletky (27.6.) som vracala z jedla a v pribalovom letaciku mi pise,ze to znamena,ze tyzden pred a po nie som chranena. Po je to ok,sex som nemala,ale ten tyzden pred ma znepokojuje-priatel sa urobil mimo,ale co ak... Menstruaciu som normalne dostala,ale citala som uz vselico,ze to je iba z vynechania tabliet. Posledne dni ma picha v lavom vajecniku,a citala som si,ze to mozu byt priznaky uhniezdenia,preto sa chcem opytat,ktory den by som si mohla urobit TT,aby mi nieco ukazal? Alebo je to zbytocne si ho robit? Dietatko nechcem,preto sa toho tak obavam. Dakujem za vsetky odpovede 🙂
@hennyinnsbruck Dakujem,to prechladnutie by mohlo byt,len tu citam vselico o “kvapkach lasky” a podobne,tak uz stresujem...
@danielax212 tak vies mozne je vsetko... Ale sanca je minimalna..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Test si urob ak ti menstruacia nepride. Ale podla mna tehotna si neni ked sa ani do teba neurobil. Mozes byt prechladnuta alebo iny Problem tam moze byt/nemusi.