Dobrý deň, robila som si dnes tehotenský test mam ešte len 5 dní do menštruácie. Robila som si ho pretože myslím že mám tehotenské príznaky už nejakú dobu keďže takto sa necítim nikdy keď mám PMS. Mam bolesť krížov zle mi býva niekedy až na vracanie ale aj tak od žalúdka a myslím že som včera mala trošičku taky slabý hnedý výtok. Tak som si skúsila urobiť test aj keď asi zbytočne test mi vyšiel negatívny. Asi mi to ešte nemohlo ukázať pozitívne keďže sa test robí z raného moču a až po menštruácii. Alebo v čom je problém. A test mam z dm značka pepino. Ďakujem za rady ...
Problemov je viac: nezmyselne skore testovanie, z poobedneho mocu a (relativne) nekvalitnym testom. Cize vsetko zle 🙂
Testuj az ked Ti bude ms meskat. Drzim palce.
Tehotenske príznaky určite nemáš 5 dni pred ms..
@ninka99865 napísala som že mám príznaky nejakú dobu nie len 5 dní pred ms ...
@petra0236 no ak by si ich mala nejaku dobu, tak mas test uz pozitivny. To, co citis, nie su teda tehotenske priznaky kedze, test mas negativny. Pozitivny test je najskor 9-10 dni po ovulacii, u mna to bol cca 11ty den po ovulacii. Bolo to este pred terminom menstruacie. Asi 3 dni pred.
@petra0236 ak by si otehotnela v minulom cykle tak by ten test svietil hocikedy ci ráno ci poobede. A ak si 9 deň od ovulácie tak ešte počkaj a tak otestuj je to proste skoro. Kým telo začne produkovať hcg natoľko aby ho aj test zachytil. Skús testovať tak 12-13 dpo a nebudeš musieť loviť duchov.
Suhlasim s nazorom, ze to co citis nie je z tehotenstva. Ako pisali kocky vyssie - nevolnosti a ine tehotenske priznaky su spojene s narastom hcg. A je to take hcg, kt by ti test ukazal a tie ciarky by boli poriadne silne🤗 takze - na 9 dpo je skoro. Tehotna byt este mozes. Ale to co citis nie je z tehotenstva🤗
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
test treba zopakovat o 2-3 dni, pripadne az ked bude ms meskat a teda radsej rano.
priznaky sa zvyknu vyskytovat az v obdobi, ked ju je zvysena hladina HCG, cize aj test je pozitivny.
trosku poopravim tvoje slovne spojenie. pises, ze necitis PMS. ak to necitis, potom PMS nemas. to je pomenovanie priznakov pred ms, ak ich nemas, tak potom nemas ani tento syndrom.
no ale vsetko je raz 1x. cize aj ked si doteraz PMS nemala, to este neznamena, ze raz ho mat nebudes.