Dobrý deň, dnes som si robila tehotenský test. Rozhodla som si spraviť hneď 2 testy. Prvý mi vyšiel negatívny nevidím na ňom žiadny náznak druhej čiarky. Približne po 15 minútach som si spravila druhý hovorím si, že nemám čo stratiť aj tak bude negatívny a druhy mi vyšiel úplne inak ( viď foto) čo si o tom myslíte?? Myslíte, že test môže byť chybný? Alebo je tam ozaj šanca, že môžem byť tehotná?
Menštruácia mi nemeška, len sa cítim tak zvláštne ( nemám chuť do jedla, občas zle, naliate prsia...)
@calathea97 áno, určite zopakujem len som s toho hotová. Akože nezrutila by som sa keby ten test aj bol pozitivny, len problém je v tom že užívam lieky beloretin doktorka ma upozorňovala aby som za žiadnych okolností neotehotnela, že sa to dá riešiť len interupciou s toho som taka sklamaná, že zákon schválnosti ako to bude zrovna teraz.
Pepino neber do úvahy...toto je standart u neho ...falosne pozitívny....
Inú značku vyskúšaj urcute
No bohuzial chybny jeden je, ale ktory...
preco sa nechranis, ked nemas za ziadnych okolnosti otehotniet??
@janulkaaaakkk prečo kožná lekárka neodporúča otehotnieť ? Som z toho kúsok zmätená
@simca115 lebo sú lieky napr roacutan a im podobné pro ktorých nesmieš otehotnieť, pretože poškodzujú plod a je veľmi nízka pravdepodobnosť že by sa dieťa narodilo zdravé. A predpíše ich len v prípade že máš potvrdenie od lekára že nie si tehotná a užívaš antikoncepciu, alebo používaš iný druh ochrany ktorý bráni pocatiu
A autorka užíva zrejme podobný liek
Spravila som si dnes ráno ďalší test od inej značky a je negatívny.
Nikdy nekupuj pepino testy. Sú to 💩💩💩
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@janulkaaaakkk Ahoj, jeden z tých dvoch testov je určite chybný ale ťažko povedať ktorý. Príznaky, ktoré opisuješ sú tiež hociaké... Myslím si, že by si mala test určite zopakovať najlepšie nejakou inou značkou tesu. Držím palce 😊