Ahojte, mám 2 dni do očakávanej menštruácie. Dnes , som si urobila tehotenský test s takýmto výsledkom. Mám pocit , že dostanem menštruáciu, boli ma v podbrušku , jednoducho úplne rovnaké príznaky ako keby som ju mala dostať . Môžete mi prosím na to povedať váš názor . Ďakujem
Gratulujem si tehotná...pocity že dostanem menštruáciu som mala až do tretieho mesiaca..aj rovnaké bolesti ..aj som občas krvacala..teraz pri mne spinka 4 mesačný synček..držím palce nech všetko dobre dopadne 😗
@ninik223 mate 2 dní pred menštruáciou na to mi čiarka príde dostatočne silna..ja som 4 dní pred menštruáciou nemala ani ducha a v deň menštruácie koľajnice že to by nikto nezaprel ..takže skúste digitálny kľudne aj zajtra ráno, bud tam budete mat plus alebo teda 1-2 ...ale ja by som počkala a spravila ho v deň menštruácie...ale toto si myslím, že je s prehľadom pekne pozitívne
Slaba ci silna, je tam. Tehotenstvo znacia 2ciarky. Sila tej druhej sa zvacsuje v zavislosti od stupania hormonu hcg. Keby si videla aku ja som mala slabu takmer neviditelnu ciarku, ale bola tam.
@ninik223 Dnešné testy sú extrémne citlivé na hladinu hCG, ktorá sa produkuje pri uhniezďovaní vajíčka v maternic. Samozrejme v maličkom množstve prípadov sa tento hormón môže zdvihnúť aj v dôsledku užívania určitých liekov alebo v prípade ochorenia. Čo tak viem, tak najcitlivejšie testy dokážu jasne ukázať tehotenstvo aj 4 dni pred menštruáciou a čiarka tiež nemusí byť extra silná. Spomína sa to aj tu https://www.mamickovo.sk/ako-vyzera-pozitivny-t...
Na druhej strane 🙂 ty máš 2 dni pred, tak tá čiarka ozaj nemusí byť maximálne silná. Takže...pripájam sa ku gratulácii😍
Tie bolesti a zvýšený výtok je úplne v poriadku, tiež som mala také pocity že už som dostala ms stále som sa kontrolovala a ms nakoniec neprišla, ale pocity stále boli. Trvalo to asi do 17 tt.
@ninik223 zvacsuje sa maternica preto mas ten pocit
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@ninik223 neboj sa ja som mala taky pocit tiež keď mi vyšla druha čiarka každý deň som kontrolovala gatky či nekrvacam a chvalabohu teraz mi tu buva 9 mesačný synček 🤍 všetko dobre dopadne užívaj si tehulkovanie