Tehotenský test 2 dni pred očakávanou menštruáciou

ninik223
7. jún 2023

Ahojte, mám 2 dni do očakávanej menštruácie. Dnes , som si urobila tehotenský test s takýmto výsledkom. Mám pocit , že dostanem menštruáciu, boli ma v podbrušku , jednoducho úplne rovnaké príznaky ako keby som ju mala dostať . Môžete mi prosím na to povedať váš názor . Ďakujem

nina0412
7. jún 2023

@ninik223 neboj sa ja som mala taky pocit tiež keď mi vyšla druha čiarka každý deň som kontrolovala gatky či nekrvacam a chvalabohu teraz mi tu buva 9 mesačný synček 🤍 všetko dobre dopadne užívaj si tehulkovanie

bejbypd
7. jún 2023

Gratulujem si tehotná...pocity že dostanem menštruáciu som mala až do tretieho mesiaca..aj rovnaké bolesti ..aj som občas krvacala..teraz pri mne spinka 4 mesačný synček..držím palce nech všetko dobre dopadne 😗

ninik223
autor
7. jún 2023

@bejbypd ďakujem za vašu odpoved . Nevadí že je tá čiarka slabá ? Aj tak to znamená tehotenstvo ? Mám ešte jeden test, volá sa clear blue je digitálny . Myslite, že si ho môžem spraviť zajtra ráno a už ukáže tehotenstvo ? Tento test, ma ukázať aj v akom týždni som .

bejbypd
7. jún 2023

@ninik223 mate 2 dní pred menštruáciou na to mi čiarka príde dostatočne silna..ja som 4 dní pred menštruáciou nemala ani ducha a v deň menštruácie koľajnice že to by nikto nezaprel ..takže skúste digitálny kľudne aj zajtra ráno, bud tam budete mat plus alebo teda 1-2 ...ale ja by som počkala a spravila ho v deň menštruácie...ale toto si myslím, že je s prehľadom pekne pozitívne

diaalex
7. jún 2023

@ninik223 pri prvej mi ani nenapadlo, že som tehu. Bolelo ma podbruško, jemné kŕče. Mala som dostať v piatok. Tak som čakala piatok, sobota, nedeľa ráno nič, reku spravím už test a tam bum //
Teraz tie čiarky majú 3,5r 🥰

zenulkaaa
7. jún 2023

Slaba ci silna, je tam. Tehotenstvo znacia 2ciarky. Sila tej druhej sa zvacsuje v zavislosti od stupania hormonu hcg. Keby si videla aku ja som mala slabu takmer neviditelnu ciarku, ale bola tam.

deedee133
8. jún 2023

@ninik223 Dnešné testy sú extrémne citlivé na hladinu hCG, ktorá sa produkuje pri uhniezďovaní vajíčka v maternic. Samozrejme v maličkom množstve prípadov sa tento hormón môže zdvihnúť aj v dôsledku užívania určitých liekov alebo v prípade ochorenia. Čo tak viem, tak najcitlivejšie testy dokážu jasne ukázať tehotenstvo aj 4 dni pred menštruáciou a čiarka tiež nemusí byť extra silná. Spomína sa to aj tu https://www.mamickovo.sk/ako-vyzera-pozitivny-t...
Na druhej strane 🙂 ty máš 2 dni pred, tak tá čiarka ozaj nemusí byť maximálne silná. Takže...pripájam sa ku gratulácii😍

petruska173
8. jún 2023

Tie bolesti a zvýšený výtok je úplne v poriadku, tiež som mala také pocity že už som dostala ms stále som sa kontrolovala a ms nakoniec neprišla, ale pocity stále boli. Trvalo to asi do 17 tt.

saruska27
9. jún 2023

@nina0412 a môže to byť aj úplne rovnako silné bolesti ako pred MS? Mňa strašne pália kríze.....mam ešte šancu?

kulumulu123
9. jún 2023

@ninik223 zvacsuje sa maternica preto mas ten pocit

saruska27
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre