Ahojte žienky. 31.12.2022 sme mali styk. Mali sme ho v podstate vždy keď sa dalo, aj pár dní pred tým, aj počas ovu.. Lenže moje testy pred m-kom boli negat..Menštruácia prebehla ok. Dostala som ju tak, ako som mala. Brucho bolelo ako vždy prvé dva dni. Som prakticky jeden deň po m-ku len mám také chute, a tak nezvyčajné bolesti v podbrušku...Urobila som si zo srandy jeden test a vyšla jemne viditeľná čiarka. Neuverila som tomu, tak som test rovnakej značky zopakovala, a čiarka žiadna.
Čo myslíte? Duchuje alebo je tam nádej? Príde mi to neuveriteľné, ja si myslím, že už vidím to, čo chcú vidieť moje oči. Prikladám fotku testu č.1. Ďakujem za názory.
@nel321527 kup si iny test.
Nie Mamatest, ani Pepino
Ak bola ovulacia 31.12. tak ti ziadny test pozitivitu neukaze. Ovulaciu si mala kedy, ked si odvtedy uz stihla mat aj menstruaciu? Nemyslim si, ze si tehotna, tieto testy nie su velmi spolahlive posledne mesiace.
@pondelok01 Napíšem ešte raz. 31.12 pred očakávanou menštruáciou sme mali styk. Mali sme styk vždy ako sa dalo - aj dní predtým, aj počas ovu. 1.1 prišla menštruácia normálne ako mala. Teraz som 1 deň po a zo srandy som si urobila test. Test si zopakujem o pár dní no s iným testom. Keďže mám presný 29 cyklus kontrolujem si ovu testami.
@pondelok01
@nel321527 a ovulaciu si mala kedy?
@veronikaszabova 17.12 som mala silnú čiarku a 18.12 už úplne silnú. Tak sme sa snažili.
@veronikaszabova
@nel321527 tak to si mala ovulaciu najneskor 20.12. to by si uz mala mat kolajnice podla mna... ja ju tam tiez vidim, ale... ci neduchuje ten test netusim.
@anjelicek26 Určite siahnem po Clear Blue alebo niečom kvalitnejšom pre môj pokoj keď sa dostanem do lekárne. Použila som taký, ktorý som mala doma žiaľ.
Podla mna nejsi tehotna. Menstruaciu si mala a druhy test bol negativny. To bude zase len vadny mamatest co robi duchy.
@nel321527 toto su moje mamatesty.
Mne ukazali spravne. Ale je tu vela diskusii, kde ukazuju samych duchov. Tak ako Pepino.
@veronikaszabova Krásne čiarky. Ja sa veľmi bojím čo to znamená. Ja sa priznám...Mám len 22 r nie som moc zbehlá v tom testovaní, sledovaní ovu. hoci by sme dieťatko chceli. Priznám sa, že do poslednej doby som nevedela, že niečo také existuje. Riadila som sa podľa hlienu, pocitov... Desí ma najviac to že ma deň po m-ku bolí brucho, pichá občas...A test ukáže ducha, a o pár min. ten istý test nič...Hádam to nebude nejaký vážny zdrav. problém. Ženy ma desia s nejakým biochemickým tehotenstvom. Ani netuším čo to je, Google radšej neotváram lebo zošaliem. Ale tak raz keď testy boli ešte pred m-kom negat. prišlo načas. Beriem to tak, že test duchoval.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@nel321527 podľa mna dve čiarky