Tehotenský test 10 dni po ovulácii

19. mar 2021

Caute zienky nedockavky ako ja. Kedy najskor sa vam objavila slaba ciarka (alebo duch) ked ste testovali pred ms?
Je 10 dni a negativny test zle znamenie? Dakovala

aneta129
19. mar 2021

2 dni pred príchodom

petamich
19. mar 2021

ja som nap. mala 10DPO ale lekar hned povedal, ze som mala vyrazne posunutu ovulaciu na skor, testovala som 8DPO a nic a potom 10DPO a uz bola pekna, cize podla mna tam stale sanca je 🤞🏻 nie kazdy ma na 10DPO vacsina bab pise, ze az neskor

veronice
19. mar 2021

Ziadne zle znamenie, len je prilis skoro 😉 nie ze by som tiez nebola nedockava ale som si povedala ze fakt nebudem testovat skor nez den pred ocakavanou ms (tak som zistila prve tehotenstvo) aby som nebola zbytocne sklamana a neminala peniaze na testy. Radsej za tie usetrene peniaze kupim dcere novu knihu 😁❤️💪

autor
19. mar 2021

@veronice
@petamich
@aneta129 myslite ze mam skusit este pocas dna dalsi test? Zeby ukazal keby som bola tehu?

petamich
19. mar 2021

pocas dna isto nie, ja by som asi pockala par dni a potom skus z ranneho mocu ten je najviac koncentrovany

autor
19. mar 2021

@petamich tak hadam vydrzim. Najradsej by som testovala som kupila 10 testov do zasoby 😀

mikasz
19. mar 2021

12dpo slaba ciarka, test rob z ranneho mocu

autor
19. mar 2021

@mikasz dakujem za infosku tak skusim o 2 dni rano, ak nepride mrcha.

michi29
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sisabe
19. mar 2021

Ja som testovala ked mi nedošla ms a to 2 dní po .Ciklus 28 dní 5 dní mávam ms a v tedy som skúsila po obede a takto vyšiel

veronice
19. mar 2021

Nie ceznden, skus o dva dni z prveho ranneho mocu. Ten je totiz najviac koncentrovany a teda najskor ukaze vysledok 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre