Ahoj baby, len mala otázka. Mali ste pred tým, než ste zistili ze ste tehotne (teda este pred menštruáciou) špecificky príznak - tlak v mocovom mechúre akoby ste boli nachladnuté? Dakujem za odpovede.
ja som mala.. myslela som si, ze mam okrem PMS aj zapal mocovych ciest
@nelca0510 ahoj, ja som to myslela tak, ze ked som bola tehotna a nevedela som o tom, tak spätne si spomínam, ze som mala pocit akoby som mala chytený močový mechúr, ale viem na 100%, ze som ho urcite nemala, ale bo to l tehotensky príznak. Preto zisťujem, či to este niekto nemal.
ano chodila som casto na wc :D
@denden77 ja som to mala pri vsetkych detoch, hlavne pri prvom a tretom vyrazne. Taky pocit "opuchnuteho" podbruska a nutkanie na mocenie x-krat, prvy raz som sa zase "rozculovala", kde so zas nachladla...a ked som dosla od krcnej s kortikoidnym sprejom, uvedomila som si, ze mi meskaju a ze radsej spravim test. Mocak som zapaleny nemala, ale kolajnice ako hrom na teste 😅
Áno ja som to mala ako prvý príznak tehotenstva ešte pár dní pred vynechanim menštruácie, nevedela som ze je to príznak nenapadlo ma to myslela som si ze som prechladla,len som nechápala kde vôbec, vonku bolo už dosť teplo, hygiena maximálna, umývam aj ruky pred tým ako idem na záchod lebo vraj baktérie sa môžu zaviesť aj cez navlhnuty toaletný papier od moču cez prst, mala som veľmi veľmi časté nutkanie na močenie a vkuse tlak na mechúri... Až sa mi zle chodilo... dvakrát predtým tesne som prechladla tak som myslela ze znovu, po vynechani menzesu som si spravila pozitívny test, ten tlak na mechúri ešte pretrvával a potom presiel sám od seba, občas počas tehu som pár krát ešte cítila také tlaky pár minútové hlavne večer ale vždy presli
Ja ked som bola tehu z druhym meskala mi ms 2 tyzdne tehu test negat bolest podbrusku a zo spodu myslela som ze som poprechladana abo zapal isla som k dr. A bola som tehotna
a ja ani nehovorim jak mna boleli krize no ja som myslela ze odpadnem od bolesti za to som aj bola vypisana som si myslela ze som v robote prechladla v mrazaku :D v kuse na zachod som chodila
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@bambushka mozno si len prechladla, je dosť chladno, teplo sa obleč