Tehotenské testy - testovali ste rôznymi značkami?

11. sep 2023

Ahojte. Tie ktoré ste už boli tehu a máte skúsenosti - testovali ste stále rovnakým testom alebo ste skúšali aj tak že napríklad 2-3 rôzne značky testov každý deň? Ak máte odskúšané viaceré, ktoré sa vám najviac osvedčili? Ďakujem pekne.

melanta
11. sep 2023

Testovala som, keď mi menzes meškal takmer týždeň. Jedným testom. Testovať každý deň 2-3 rôzne značky? Prečo sa ideš tak stresovať? Testuj, keď ti bude meškať menzes viac dní. Potom ti stačí urobiť jeden test.

autor
11. sep 2023

@melanta nikde som nenapísala, že ja chcem testovať viacerými testami každý deň 🙂 Išlo mi skôr o to aké majú skúsenosti tie ženy, čo toto robili. Či je naozaj bežné že jedna značka ukáže už peknú čiarku, zatiaľ čo iná nie.

luciah187
11. sep 2023

Ja som testovala len jednou znackou, doverujem Livsane.

anett30
11. sep 2023

Ja som testovala dvomi, lebo čínskym som nedôverovala tak som testovala aj testom slunicko z tety drogérie (ževraj je to mama test len iny názov) a veru tam bol rozdiel viditeľný. Na čínskom duch a na slunicku kolajnice.

rebekah61
12. sep 2023

Áno.
Pepino, Intime, TopTest - negatívne (negatívne aj po pozitívnom ClearBlue).
Slunicko, ClearBlue digitálny - pozitívny.

autor
13. sep 2023

@rebekah61 kedy si si prosim robila digitalny? až keď meškala ms?

rebekah61
15. sep 2023

Áno. 1 deň po tom ako som mala dostať ms.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre