Peknú nedeľu prajem 😊 Chcela by som radu, alebo či ma niekto podobnú skúsenosť. Meškajúca MS je už dlho, aj príznaky rôzne, spinenie atd. Prvý test v utorok mi nevyšiel, další mal ducha a digitálny s indikátorom týždňov mal mínus. Čakala som do nedele (iba hnedé a ružové špinenie) a urobila aj digitálny aj mamatest na porovnanie. Takže mamatest, čo si chválili ženy mal ducha viditeľnejšieho a digi mi znova ukázal mínus (no plus bolo ohraničené) pri prvom som si myslela že to je vadný test, ale mám to tam znova, no asi vadný nebude a je negatívny. 🙂 ma niekto podobne skúsenosti? Ako to mám brať? Mám ísť k lekárke alebo ešte počkať ? Prečo mi prúžkové ukazujú duchov a digi s indikatorom týždňov mínus ? Ďakujem 😊 Prikladám aj foto Clearblue digi a mamatestu (za kvalitu sa ostravedlnujem, v skutočnosti je krajšie vidieť).
Keď si mala v utorok ducha.... Dnes je nedela.... By si už mala mat riadne // aj keď hcg "pomalsie" stúpa.
Ako to máš brat nevieme, zbehni lekárke nech ta pozrie.
Ja som to takto mala aj s tým spinenim. Bohužiaľ šlo o biochemické tehotenstvo = skončí v začiatkoch. Lekári mi našli v krvy u len 16 hcg.
Ako som si to uvedomila, že bábätko nebude,tak sa aj spustil menzes - veľmi bolestivý.
Cyklus po tom bol na toľko rozhádzany že som aj nakoniec znovu otehotnela a dcérku som donosila.
Dúfam že to teda nie je váš prípad, ale tak, asi všetko sa deje z nejakého dôvodu.
Držte sa
Mne vzdy digitálne ukázali spoľahlivo aj pri pomaly neviditeľnom duchovi. Ak špiníš, vybehla by som na pohotovost, nech sa na to pozru
Ja som mala pri oboch tehotenstvach negativne vsetky testy a potvrdili to az krvne testy
@kiki255 Ahoj, kedy si si robila.test rano, vecer? Ja viem, ze vyrobcovia uvadzaju, ze hocikedy..ale moja.skusenost. krasne 2 silne ciarky my vysli az na 5 den meskania rano.. dovtedy nic iba taketo slabunke a to som si robila poobede..mozno preto.. skus si v Tesco/Billa kupit taky lacny test (tam je citlivost 10 ) myslim, ze 3 eura stoji a urob si to rano.. a uvidis 😊
@kiki255 ahoj vidim, ze uz to je starsi prispevok, ale mam podobny problem 🙄ako to nakoniec u teba dopadlo? Dakujem za odpoved
@mimka_mimi ahoj ja som mala ducha.. asi az 5 test ukazal silnejsiu ciarku..a teraz pomalicky koncim 35tt 🙈
@vero_29 dakukem za odpoved. A na kolky den meskania MS ukazal silnejsiu?
@mimka_mimi myslim, ze to bol az 5 den myslim, nepamatam sa presne.. prvy som si robila 2 dni po vymeskani a uplne slabunka ciarocka, ale to som si robila vecer.. tak si hovorim, ze urobim si dalsi den rano tiez uplne slabunka skoro neviditelna ciarocka.. tak som pockala este jeden den a kupila som dalsie 2 testy, kde jeden vysiel uplne prazdny, cize chybny.. a ten dalsi uz konecne sa javil normalne, ale aj tak som tomu verila az po navsteve lekara..
@kiki255 ako si vtedy dopadla?
@anonym00000 bohužiaľ biochemické tehotenstvo :/ dva mesiace neprišlo. Nastavený duphostan od lekára a práve mi došla po vysadení 🙂 bola som na hormonálnom profile+ tabletky na plodnosť a ovulácii 🙂 snáď to nabudúce vyjde.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@kiki255 ahoj😄môže ti pomalšie stúpať hcg a tie digitálne testy sú tuším až citlivosť 25 takže ti pruzkovy ukáže lepšie pretože to sú 10tkove takže zachytia lepšie