Tehotenské testy - porovnanie a skúsenosti

3. júl 2021

Ahojte zeny, casto tu vidim, ze riesite tehotenske testy, hladate duchov.
Toto su moje testy Pepino.
Prve 2 su robene v ten isty den (3 dni pred MS) z toho isteho mocu, maju rovnaku citlivost (ako si mozete vsimnut, jeden je jasne pozitivny, druhy ma v reale len slabeho ducha).
Ten dole je robeny na druhy den (2 dni pred MS).

Mate niekto rovnaku skusenost? Ze tie do prudu mocu su lepsie ako palicky na namocenie? Nikdy som si nemyslela, ze to bude az taky rozdiel. Mozno tato info niekomu pomoze 🙂 sama som bola prekvapena

martinaju
3. júl 2021

Všetky testy su aj do prúdu moču aj na namočenie len je rozdiel v dĺžke čo ma byť v prude moču a koľko ma byť namočený a teda na druhý deň je normálne, že je čiarka tmavšia, hcg rastie.
Rozdiel v testoch je len ten, že aj keď je citlivosť rovnaká každá značka ma rozdielne množstvo farbiva.

jaskolka
3. júl 2021

Je úplne jedno, či ich dáš do prúdu moču, alebo ponorís do nádobky s močom. Je rozdiel len v množstve farbiva, aké rozdielne testy obsahuju. A možno aj v dĺžke ponorenia. Preto sa môže stať, že jeden je viac tmavý a druhy menej. Preto sa odporúča testovať jednou značkou, ak chceš mat istotu, že čiarka silnie

autor
3. júl 2021

@jaskolka
Toto je jedna znacka ale 2 druhy testov (obe s rovnakou citlivostou)

martinaju
3. júl 2021

Aj rovnaka značka paličkové a kauetove maju rozdielno množstvo farbiva. Vždy ma kazetivy (drahší) viac farbiva.

adules
11. dec 2021

Ahojte, mám otázočku menštruácia mešká 9 dní. Testy som si robila na 7 deň meškania boli tam duchovia, na ďalší deň som si spravila digitálny clearblue a ukázalo plusko 1-2. No dnes ráno mi klasický 10 neukázal nič. Idem v pondelok na krv, ale bojím sa strašne sklamania nakoľko veľmi , veľmi túžim po mimcu. Môže to byť, že aj napriek tomu to hcg bude rásť???

lilusbal
6. jún 2022

Ahojte mamičky čo myslíte su pozitívne tehotenské testy dnes som mala dostať menzes a takto mi vyšli ❤️❤️❤️

adules
6. jún 2022

@lilusbal áno sú pozitívne

lilusbal
6. jún 2022

@adules ďakujem veľmi ❤️❤️❤️❤️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre