Ahojte mam tu testy robene a neviem ci sa mi zdá len alebo sú ozaj pozitívne? Poraďte
Ja tam vidim dost na lavo taku sivu ciarku druhu ale nie su to ovulacne testy ci ake? Lebo z klasickych tie ciarky 2su blizko seba. Urob si dalsi test z ranneho mocu.
Negatívny
To ti presvita ta acst kde je test spojeny. Negativny podla mna.
@nikusook toto su pozitívne testy. A ak chces vedieť ci si tehotná skús si v lekárni vypýtať lepšie testy a nie testy zo supermarketov, kde su častokrát pomiešané s ovulačnými. A ešte taka malá rada, keď to chceš riešiť na fórach skús to aj normálne odfotiť. A hlavne testy používaj podľa návodu a nechytaj to za stranu, kde si to máčala do moču.
zda sa mi, alebo je to pepino? inak neg, je to kanalik - siva čiarka
@annamaria_65 úplne akokeby som videla moje 😂❤️
@lydia1995 Tak pockaj a test zopakuj ked ti bude menstruacia meskat ;)
Ak by si aj teraz mala na teste slabulinku ciarku, tak je mozne, ze menstruaciu normalne dostanes - moze ist o biochemicke tehotenstvo, o ktorom by si inak ani nevedela. Takze istota je robit test ked menstruacia par dni meska. Drzim palce.
@lydia1995 mala som take iste testy...uplne slabulinku ciarku a teraz tu mám rocnú babiku
@adelka2020 to som rada, ale zabudla som spomenúť jednu vec ze mne ta čiarka zmizla a podla internetu to není platný test čiže negatívny.... I keď sa to nezdá na fotke je slabo vidno ale keď som ju videla bola zreteľa že sa nedala ľahko prehľiadnut Inc by som ho vydhodila. Ale ako mam nejaké príznaky že mi je zle ozaj zle boli ma stále pod bruchom hlavne keď idem spať až také tahave bolesti. A už vôbec netuším prečo ale nebolia ma prsia a to už o takomto čase pred MS ma strašne ale že veľmi strašne bolia tak ze ani ležať na bruchu ani na boku nemôžem a teraz nič je to také zvláštne celé 🤔😒
@lydia1995 urob si rano další test
@lydia1995 môj test
@adelka2020 a aj tam zostala... Lebo známa kamoška mi hovorila ze je zmizla a aj tak bola tehotná
@lydia1995 no to fakt neviem..ja som test mozno po hodine vyhodila
@adelka2020 jaaj no uvidíme co sa z toho bude
@lydia1995 zo❤ ti prajem aby ti to vyšlo..ja som čakala na moju princenznu celych 10 roko
@adelka2020 ďakujem pekne veľmi si to želám Nekedy plačem pri pohľade na babetko... Tak si krásne užívaj princeznú určite sa ozvem ♥️
Ahojte-tu je moja skusenost..uzje to cca tyzden co som mala na teste slabu 2.ciarku..bola som aj u lekara ale samozrejme nic nevidel...hcg necele 2..prisla MS a vsetko sa zdalo ok..po 3 dnoch MS-standard mam okolo 5 dni..stale bolesti podbruska,prs a krizov neustavaju🤷♀️uz je to viac ako tyzden a robila som si test a furt je tam 2. slaba ciarka..sice slaba ale stale rovnaka..a tak som to mala aj u maleho..ziadne kolajnice neboli😉uz si pripadam psycho pritom vobec to nesilime..1 dieta uz predsa mame..k dr.sa nechcem trepat hned..ako je toto cele mozne?🙈😱ja viem ze som u lekara bola skoro nic by nevidel..cyklus mam velmi nepravidelny...mozem byt tehu aj napriek tomu?
@lydia1995 Ahoj,no čo skusila si este test?
@adelka2020 ahojte áno skúsila... Snieho biely jak sa vraví dnes som bola u gynekológycky a zistili sme že mám posunútu ovulaciu a jenpradepodobnenze ešte dnes sa môžeme snažiť a mohlo by sa za dariť
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Sa ti len zdá... Vidno len jednu ciarku