Prosim vas, stale premyslam,co sa to deje s mojim telom. Uz nejakych 5 dni mam taku miernu tazobu na zaludku,velmi mi to pripomina tehotenske nevolnosti v zaciatkoch tehotenstva,kym sa to teda nerozbehlo k tym poriadnym. Taktiez mam bolesti v podbrusku. Tiez ako v zaciatoch tehu som mavala.Dnes som si robila tehu test pocas dna a negativny. V podstate mam velmi malu sancu byt tehotna,nakolko kvoli dojceniu (16 mes po porode)menzes nemavam a pri sexe si muz "dava pozor" . Tak neviem,ci to moze byt rozbiehajuci sa cyklus, hormony,alebo zaludocne problemy...ako to bolo u vas s nabehnutim cyklu po porode?
Môže sa rozbiehat cyklus, mne bolo tak jeden mesiac zle, keď som dojcila a nemala ešte menzes. Potom o mesiac už som začala krvácať.
zrejme tonebudu tehu priznaky,a le pms. ak by si mala priznaky tehu, tak by ti test uz ukazal aspon ducha. no ale pre istotu si ho skus spravit rano.
cyklus sa u zien meni dokonca aj v kratkodobom horizonte. a teda po porode to moze byt vsetko ine. ja som mavala taketo obdobia ( nie po porode, rodila som pred 11r ). zrazu mi takto byvalo zle, v obdobi pred ms. neviem cim to bolo, teraz mi zle nebyva.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@runnerka1 mne začal hneď po 6 nedeli a to som kojila 17 mesiacov, ale každá žena je iná a kľudne to môže byť rozbuehajuci cyklus