Ťažko rozpoznateľný ultrazvuk

mona1992
24. nov 2022

Ahojte, podľa poslednej MS som 7tt+4 ale mám dlhší cyklus o týždeň, takze vlastne 6tt+4. Bola som na ultrazvuku a doktorka vravela, že veľmi tatko niečo vidí. Na vzdialenom UTZ nič nevidno, bližšie sa jej ako tak niečo poradilo. Ale povedala, že si nie je istá, či tam je plod, nech beriem vitamíny a o týždeň zasa kontrola.Bojím sa, lebo som už raz mala anembryomolu a plod sa nevyvinul a ťažko sa nám darí otehotnieť 🙈 nemá niekto podobnú skúsenosť ?

veverka84
24. nov 2022

ahoj ja som tak mala- podla poslednej ms som mala byt 7t5 d ked som sla na prvu kontrolu ku dr ale videla iba gestacny vak mal tusim 2 cm povedala ze jej to pride ako cca 6 tt ze mam prist o tyzden a pol a uvidi sa.uz bolo vidno babo aj srdiecko 🙂 ale chapem tiez som mala nervy i ked potom mi to vsetko docvaklo ked mi meskal menzes mala som stale neg test, potom som si urobila o 3 dni tiez negat a na 5 den pozit ale ciarka total slabulilinka riadne som sa musela prizerat.kupila som v ten den digi test a ten ukazal 1-2 t co keby sa riadim od poslednej ms by ukazoval min 2-3 t viem tazke cakat ale verim ze nakoniec to tam bude 🙂 drzim palce

daffynko
24. nov 2022

@mona1992 dobry den vy tam mate aspon nieco u mma nič lekarka nevidi nic podla ppslednej ms som v 6tom tt 😪

mona1992
autor
24. nov 2022

@veverka84 ďakujem dufsm ešte že bude dobre , ale ja som mala hneď pozitívny test, už prvý deň jak mi meškal menzes , človek môže len čakať 🙈

mona1992
autor
24. nov 2022

@daffynko to mi je ľúto, ešte počkajte uvidíte , mna tak nechali do 9 týždňa úprimne 🙄 ale aj tak som potom skončila v nemocnici , bohužiaľ tam nič nenarástlo 🥹

veverka84
24. nov 2022

@mona1992 treba veriť a dúfať 🙂

mona1992
autor
30. nov 2022

Tak včera už bilo srdiečko, zatiaľ to vyzerá fajn len sme o týždeň posunutí 🙂

veverka84
30. nov 2022

@mona1992 teším sa moc ze všetko dobre dopadlo ja som to mala rovnako 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre