Takto mi vyšiel test. Som tehotná?

mimi233728
31. máj 2024

Ahojte baby, dnes mi vyšiel takto test. A takisto mi vyšiel aj predvčerom. Úplne slabučká čiarka na ClearBlue, ale na iných mi vyšiel negatívne. Teraz neviem či som alebo niesom tehotná. Mali ste to niektorá aj vy takto ?

kristinka92
31. máj 2024

@mimi233728 podľa mna áno, ale nechala by som si to ešte pre seba a spravila test o dva dni a už budeš vedieť istejšie

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mimi233728
autor
31. máj 2024

@monsterablue robila som si 3 od Clearblue a každý jeden mi vyšiel takto isto, žeby boli všetky 3 chybné? 😃🤔

paulina291
31. máj 2024

Môj clearblue mal tiež slabú modrú čiarku a nebola som tehotná :(. A počula som od viacerých toto isté. Ale samozrejme je šanca že si, len mi nesedí že by za 3 dni čiarka nesilnela alebo sa neukázala na iných testoch. Nesedí mi to na tehotenstvo, alebo nie na prosperujúce. Čiarka by mala za ten čas o dosť zosilnieť. Ak máš ale pochybnosti zavolaj doktorke. Z krvi ti zistí hcg. Ja som takto presne šla čo mi clear blue vyšiel “pozitivny” a z krvi mi zistila že tehotná nie som a ani som nebola.

mimi233728
autor
31. máj 2024

@paulina291 vďaka za radu 🙂

paulina291
31. máj 2024

@mimi233728 daj vedieť ako si dopadla. Držím palce 🙂

sense
31. máj 2024

@mimi233728 koľko ti mešká? Ak by si bola tehotná tak čiarka by silnela

mimi233728
autor
31. máj 2024

@sense nejakých 10 dní neviem presne, lebo mám nepravidelný 🙁

paulina291
31. máj 2024

Ešte mi napadlo, bola tam takto silná čiarka hneď po urobení testu? Lebo na mnohých testoch sa urobí čiarka po časovom limite, to už je však neplatný test

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pabla99
31. máj 2024

@mimi233728 ten vrchný “pozitívny” test značky clearblue by som prirovnala k najlacnejsiemu pepino testu. Robí takéto falošne čiarky jedna radosť.
Dúfam že to nebude váš prípad, ale aj mne urobil toto minuly rok. Na teste dve viditeľne čiarky (žiaden duch), tak som utekala do lekárne kúpiť digitálny clearblue, nech si to potvrdim a hádajte čo… digitálny negatívny a do pár hodín sa spustila MS.

medda_beda
31. máj 2024

Ja som si to priblížila a podľa mňa tá čiarka ani nie je modrá, ale sivá a príde mi, že je aj neúplná.Len do polovice.

matullienka
31. máj 2024

Keď mešká 10 dní, čiarka by už mala byť pomerne silná. Je mi to ľúto, ale na tehotenstvo to nevyzerá

sense
31. máj 2024

@mimi233728 tak to by už mala byť výrazná čiarka

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre