Ahojte chcela by som sa spýtať ... Minulý celý týždeň som mala silný priesvitný tahavy výtok a stále som bola ako pocikana. Od soboty do pondelku som mala bolesti v ľavej strane podbruška a oddnes ( od utorku ) mám také tlaky po celom podbrušku a chodím častejšie cikať. Idem na wc a o pár minút cítim že sa mi znova da cikať. MS mám mať až budúci mesiac 11teho cca nakoľko mám nepravidelnú MS. Test som si ešte nerobila lebo je to ešte priskoro. Nemali ste niektorá takéto pocity? Ďakujem za odpoveď 🙂
Vo fórach som nenašla presne tieto príznaky tak sa skúsim takto spýtať 😉
@hazelgracegus netuším vôbec 😕 ešte som nemala takéto problémy
@jaja875 ten vytok moze byt ovulacia ale teda do caste nutkanie na mocenie a bolest v podbrusku, ak mas tak daleko od ms, znaci skor prechladnutie, zapal mocovych ciest, zapal mechura alebo podobne problemy s mocovym ustrojenstvom. Skus si kupit brusnicovy extrakt v lekarni.
@jaja875 mne to skor tiez pride ako popis ovulacie. ale tazko povedat, to je skor dohad
@katulastraka momentálne už nemam výtok ani bolesť v podbrušku len sa stále cítim ako keby mám dostať MS ale MS mám mať až o dva týždne cca ale to nutkanie na wc mám stále a to sa idem vycikať a o chvíľku mám zase pocit na cikanie a keď idem tak len pár kvapiek. Nič ma nebolí, nepáli pri cikani ani nesvrbi tak neviem.
@jaja875 aj tak to moze byt prechladnutie. Kup si naozaj ten brusnicovy sirup. Podla mna sa ti ulavi. Nemusi vzdy palit alebo boliet mocenie ked su prechladnute mocove cesty. Ale caste nutkanie na mocenie aj hned po tom co si bola na wc naozaj znaci skor problemy s mocovymi cestami.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.