Tabletky na oddialenie menzesu a pozitívny test

blondinka152
25. júl 2014

Ahojte. Mam taku jednu otazocku sme s priatelom na dovolenke a mala som mat menstruaciu tak som si vypitala u svojej gyn.tabletky na omeskanie,po niekolkych dnoch ma zacali velmi bolet prsia,maternica ako keby som mala dostat a samozrejme nic,tak som si len zo zaujimavosti kupila test a vysiel pozitivne na druhy den som si urobila este jeden a tiez je pozotivny,teraz neviem ci som tehotna alebo ci to tie lieky nemohli ovplivnit a domou prideme az o niekolko dni :(

ematko29
25. júl 2014

určite si tehottná.gratulujem 🙂

magic08
25. júl 2014

Tehotensky test reaguje na HCG a to je pritomne jedine ak si tehotna... Takze ak ti test vysiel pozitivny, tak s najvacsou pravdepodobnostou si tehotna.

mamulienka30
25. júl 2014

@blondinka152 - nebola by si prva ani posledna, ktora si chcela odsunut menstruaciu a ostala tehotna ;) Pozitivne testy - tehotna. Gratulujem.

blondinka152
autor
25. júl 2014

Tak ze sanca ze mi to ovplivnili tie lieky je ziadne,pisu ze vedlajsie ucinky bolesti prs a aj maternice a pod.... 🙂 fu som teraz v soku mam zmiesane pocity a zaroven aj velke obavi zial na dovolenke sme sa s priatelom odviazali a trosku popijali snad bude vsetko v poriadku 🙂

lessiie
25. júl 2014

@blondinka152 gratulujem...🙂 neboj sa ze si vypila...prve 2 tyzdne od teba babo nie je zavisle cize si mu nemohla ublizit...ja som pila na druhy den co som otehu a to som samozrejme nevedela a mala je brusku v poriadku...vsetko bude dobre...

miminkacik
25. júl 2014

@magic08 dovolím si nesúhlasiť, hCG NIE je prítomné iba keď je žena tehotná.. to len tak pre info

blondinka152
autor
25. júl 2014

@miminkacik myslis ze tie testy mohli ovplivnit tie lieky ??? A v com je aj HCG ???

miminkacik
25. júl 2014

@blondinka152 netuším čo to bolo za lieky, ale nemyslím si, že by ovplyvnili hladinu hCG v tele. Tento hormón sa tvorí aj pri niektorých druhoch tumorov, pri myómoch, ovariálnych cystách.. Ale vo veľmi malom množstve. Na teste môžu ukázať čiarku, ale len slabú, hormón nejak výrazne nestúpa, takže čiarka nesilnie.. Ak sa budeš testovať niekoľko dní a čiarka bude silnieť, si s veľkou pravdepodobnosťou tehotná a mala by si navštíviť lekárku..

zuzina1881
25. júl 2014

Hcg je hormon produkovany zltym telieskom po oplodneni vajicka! Ak si nemala hormonalnu injekciu pregnylu, tak ina moznost ako ta, ze sg tehotna, nie je.
@miminkacik podla teba je ako mozne mat v tele hcg, ak nie je zena tehotna? Rada sa nieco naucim 😉

blondinka152
autor
25. júl 2014

@zuzina1881 a ta varianta ze by to bola cista alebo nieco z toho co pisala mininkacik to nemoze byt ja som pred par rokmi mala dvojkomorovu cistu co mala cez 20cm spolu.. viem ze lekarka mi povie viac ale teraz som na tej dovolenke a neviem co si mam mysliet a ani na dovolenku sa neviem sustredit a tu by som sa u lekara nedoplatila :(

slniecko77
25. júl 2014

@zuzina1881 samozrejme, ze ma miminkacik pravdu..nikto tu nechce zbytocne strasit, ale je to jedna z moznosti 😉

mamulienka30
25. júl 2014

@zuzina1881 - ale to by musela byt uz velmi pokrocily stav rakoviny, aby sa produkovalo hcg zachytitelne testom, vacsinou to zachytia len krvne testy, lebo je pod urovnou 20... tuto moznost by som u mladej baby, ktora sa moc nechranila velmi nevidela, skor male vonave babatenko o par mesiacov.

miminkacik
25. júl 2014

@blondinka152 aká bola tá čiarka? silná? pri tých možnostiach čo som spomenula vyššie, je hodnota naozaj nízka, urobí na teste maximálne ducha..

smoulinka13
25. júl 2014

ja som raz mala pre ocakavanou MMS pozitivny tehu test, potom dosla mms...ked som sa pytala doktorky, povedala ze obcas sa to stane pred MMS....takze som mala pozitivny test a tehu som nebola..

zuzina1881
25. júl 2014

Nestraste ju nadormi a cystami! Aj v tom linku je napisane, ze pritomnost hcg znamena tehotenstvo, to , ze by to bolo sposobene nadorom je nepravdepodobne!
Neplas sa, stres velmi skodi embryjku, tak pokoj a oddychuj 🙂

blondinka152
autor
25. júl 2014

Tak celkom pekne bola vidiet aj ta druha ciarka ale neviem presne ci silno,slabo lebo neviem ako ma byt ci tak isto ako ta prva ak hej tak bola o nieco slasia.asi si spravim este jeden 🙂

smoulinka13
25. júl 2014

aj ja si skor myslim ze asi budes tehu alebo je to len daky hormonalny "vykyv". nador a cysty by som asi neriesila 🙂 som zvedava ako to dopadne 🙂

smoulinka13
25. júl 2014

@blondinka152 ano sprav si este jeden a porovnaj ju s tym prvym, ak bude silniet, je to jasne 🙂

miminkacik
25. júl 2014

@zuzina1881 ja ju neplaším, len reagujem na druhý príspevok, ktorý tvrdí, že hCG je v tele jedine v prípade tehotenstva.. a btw - zakladateľka témy evidentne chce počuť, že NIE je tehotná a preto sa chytá každej možnosti..

vejula
25. júl 2014

toto je duch.... všetko silnejšie je už regulerna čiarka

zuzina1881
25. júl 2014

@miminkacik zakladatelka isto radsej prijme tehotenstvo ako nador!

@blondinka152 kolko ti meska nenzes? Nestresuj sa, uzi si dovolenku a po prichode domov zajdi zas ku gynekologicke, spravi ti utz a potvrdi/nepotvrdi tehotenstvo 🙂

andreja21
25. júl 2014

skôr si myslím, že žakladateľka temy sa nudí.....

blondinka152
autor
25. júl 2014

Ide o to ze som bola tehotna ale velmi kratko :( a bojim sa...a samozrejme ze ziadny nador a ani nic pod nechcem to radcej 8rcata 🙂 a tie testy boli o mnoho,mnoho silnejsie 🙂

blondinka152
autor
25. júl 2014

@andreja21 hej jasne nemam nic ine na plane ako sa tu nudit,na to si prosim ta ako dosla ?ja som chcela len viac info ked ze niesom este mamicka a neviem co vsetko moze ovplivnit test

lubka1983
25. júl 2014

@zuzina1881 prosím ta niekto rozsirim famu ze sa hcg hormon rozsiruje v malom mnozstve pri rakovine ci co ateraz ked im vyjde pozitivny tehu test tak sa trasu bud ci su chore,alebo tehotnééé

vejula
25. júl 2014

@blondinka152 tak potom si tehotna a neboj... Inak ani ten test čo som tu dala na ukažku chvalabohu neznamenal tumor ani nič také, to som dala len aby si si vedela porovnať, čo je ešte duch a čo je už normalna čiarka.

andreja21
25. júl 2014

@blondinka152 koľko máš rokov? plánovali ste dieťa? ak áno tak potom nerozumiem otázke... ak nie, tak ste sa mali chrániť... a myslieť skôr na následky, ale pozitívny TT je na 90% tehotnosť

smoulinka13
25. júl 2014

@lubka1983 no budem sa bat uz aj test urobit, lebo ak bude pozitivny co ked mam rakovinu? 😲 😲 😲 😲 😲 😲

andreja21
25. júl 2014

ŽENY HCG HORMON PRI RAKOVINE NEDOSAHUJE HLADINU AKO PRI TEHOTNOSTI!!!! TEN SA Dá ZISTIť IBA Z KRVY!!!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre