Ahojte baby,
prosím Vás mám na Vás jednu otázku. Beriem HAK ...brala som z blystru tretí týždeň, asi 4 tabletku ..no zabudla som ju zjesť..zjedla som ju asi až po 14 hodinách...mala som to ten týždeň s tým pravidelným jedením dosť rozhádzané. Jedla som ich tak 4 hod. pred tým ako som mala nech nezabudnem, potom asi 4 hod. po tom ako som ju mala zjesť a tak...takže to bolo také kolísavé. Samozrejme s partnerom neprerušovaný styk nechýbal... No a čakám menzes a nič..mala som ho dostať včera..no neprišiel už ani dnes. Myslíte že by som mohla ostať tehotná? Test neviem či by tak skoro vyšiel, či si ho robiť? Čo si myslíte? 😝
Vzdy, ked mas nechraneny styk je moznost, ze ostanes tehotna, dokonca, aj ked beries HAK.....
Nič nie je nemožné 🙂))) ale skôr si myslím, že NIE, toť k otázke No a ked nechceš otehotnieť,nejedz tabletky "lážo plážo" to má potom aký vyznam...skús si nastaviť mobil na pripomienku...alebo zvolte nejaký iný typ ochrany,ked si nevieš ustriehnuť čas 🙂)))
ja tiez poznam par dievcat co ostali tehu aj ked brali tabletky.... aj ked 2 dni meskania este nie potvrdenie tehotenstva, urob test, a uvidis 🙂
zalezi od toho aky typ HAK beries, niektore mozes zobrat aj niekolko hodin neskor a nic sa nestane.. tiez zalezi na tom ktory tyzden brania si to oneskorila, neviem presne by o tom malo byt napisane v letaku.
Test si uz mozes smelo urobit, v case predpokladaneho menzesu uz vyjde ktorykolvek...
môže ti meškať aj z toho že si začala brať hak.. Ženy ale ja viem že sa ma nik nepýtal... ale pokiaľ vyslovene nemusíte neberte to... je to strašne škodlivé
Ked zabudnes uzit tabletu je vyzsia sanca na tehu...skus ten test a uvidis...nic nie je 100%
ja beriem HAK uz asi 15 rokov i viac a urcite by ste nemali byt tehotna i ked ste uzili neskor tabletku. podla mna sa zbytocne stresujete a ten stres sposobuje i to, ze vam meska menstruacia. a ano, precitajte si pribalovy letak, lebo vacsinou, ked sa tableta zabudne uzit v ten posledny treti tyzden, tak to nema az taky negativny vplyv na ochranu. zrejme zalezi od toho, aku HAK beriete.
pochybujem že by došlo k ovulácii za taký krátky čas!!
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
kludne este pockaj, menzes moze meskat aj viac. Ak si chces robit test, mozes, uz by to mohlo mat vyznam.