Tabletka po a sex

vcielka15
24. aug 2018

Ahojte žienky, idem sa Vás spýtať aj na Vás názor. Kamarátka mala nechránený sex napr. v sobotu v pondelok si dala tabletku po. No v stredu a vo štvrtok a aj ďalšie dni mala zas nechránený sex 😊 chce vedieť či môže byť tehotná. Pretože ku gynekologicke nechce ísť. Nechápem ju ale ja som jej povedala že tehotná môže byť. Čo Váš názor na to. Ďakujem 😉

lkristinka
24. aug 2018

@vcielka15 určite že môže 🙂 , tabletka po má síce priznivosť na celé fungovanie tam dole preto môže mať aj menštruáciu v iný deň ako očakáva . Kamarátka by si mala dávať pozor , radšej nech používa ochranu ;)

jeennyv
24. aug 2018

@vcielka15 tableta po nie je antika...je to jednorazove riesenie..kamoska nech radsej pouziva rozum a nie svoj podvozok...tak si donici akurat organizmus..mozno aj zivot..

zuzanka.zuzu
24. aug 2018

@vcielka15 "mala nechránený sex napr. v sobotu" NAPRIKLAD??? f*ck táto stránka má fakt úroveň.... toto je čo? príklad z matematiky?

osky
24. aug 2018

@zuzanka.zuzu 😂😂👍

merkelica
25. aug 2018

dupacky a postielku mam stale na predaj

cawes
25. aug 2018

@zuzanka.zuzu to je matematicla hadanka😂😂😂😂

rennqa
25. aug 2018

Mne sa páči, ako tu viaceré na MK píšu, že nie ja, ale kamarátka...alebo toto nie je môj nick, píšem od kamarátky a pod. 😑

vcielka15
autor
25. aug 2018

@rennqa ja nepíšem za seba ja som uz dvojnásobna maminka a som šťastná. 😉

marietta0
28. aug 2018

@vcielka15 Velmi zalezi na druhu nudzovej antikoncepcie. Aku zobrala?

vcielka15
autor
28. aug 2018

@marietta0 to ti ja neviem presne povedať ale myslím že niečo má ,,e,, ale to sa mi len mari nieco

vcielka15
autor
28. aug 2018

Aj tak nebola ešte u gynekológa 🤔

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre