Ahojte ,pred dvoma týždňami som užila tabletku po ...
Cca hodinu po styku, po 5 dňoch som normálne krvacala do tohto víkendu...dnes som si spravila test a ukázal mi slabe čiarky..
Mam to brat tak ,že ta tabletka asi nezabrala??
Sprav si este jeden test z ranného moču, sprav si clear blue digital, to ti ukáže aj týždne.
Ja som ostala tiez tehotna s tabletkou po ale som to potom v 8tt potratila, keď som sa už tešila na babetko
Ten horny vyzera premocene a nieco slabe tam je ale na dolnom nevidim nic asi…
Veď je biely jak ľalia.
mojko 2 ciarky musia byt na 1 teste... (sorry)
@koniarova takto na foto to nevidno ale pod svetlom to vidno už
Prosím ťa,nestresuj. Nie si tehotná.
To neni pozitivny test.
Ale ja tam niečo jemné teda fakt vidím. 🧐
@mima1991 skúsim si zajtra spraviť nejaký druhý...A to co ti takú silnú ukázal?
Pepino testy su najhorsie na trhu - robia ciarky rad radom. Kup si ine.
Pepino sú zle testy, verila by som im už len keby vidím koľajnice
Ten test zajtra iba chytis a bude mat dve ciarky, uz to vidim.
Toto pozitivne nebude ani zajtra
Nie nie si tehotná !!!!!!!! Ja doteraz nepochopím tie baby čo fotia tieto testy a myslia si že sú tehotné. NIE SI !!!!
@bejka90 ja uz som tu citala, ze aj chlapovi vysli // 😂
@veronikaszabova hej hej to aj ja...aj malemu dietatu..aj cole :D ale ja som chcela osobnu skusenost tak som skusila cistu vodu :D :D
Keď ti bude meškať ms, urob si test. Normálny a normálne. Keď budeš tehotná ostanú ti tam jasne viditelne dve čiary. Hotovo. Keď nie zopakuj o týždeň,... chod k Dr... zbytočne hore dole testovať, nervová. Tbl po by ti zabrať tak krátko po styku mala.
Ja zase nemôžem na pepino povedať nič.
Ja som nikdy nemala čiarku len ako tehotná.
Sú cysty ktoré vytvárajú hormónmi čiarky a muž že prostata problém, to by som sa moc nasmiala
A po tom ako si krvácala uplynula aká doba? Potom si mala styk? Z toho dieťa neni, čo si zobrala tabletku, to by už museli byť koľajnice možno po tabletke si mala styk a si tehu z toho alebo zlý test predsa
@veronikaszabova akurát som chcela napísať, nech dá test chlapovi ocurat, možno vyjde rovnako ako autorkin
No ako autorka? Robila si druhý?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Pridaj foto testu