Ahojte píšem ohľadom tabletky po.Uzila som ju po nechranenom styku do 12hodin,ale krvácanie mi neprišlo do 5dni ako píšu na letáku.Pobolieva ma v oblasti krizov a v oblasti podbrušku.Sex sme mali cca plodnych dni neviem to presne určiť keďže mam nepravidelný cyklus.Je to normálne,že mám také bolesti a,že sa mi nedostavila menstruacia.
@ms_green však práve čítala som fóra,baby písali že im došla do piatich dní no mierne špinenie tak som sa chcela uistiť.Prvykrat som ju zobrala takže nemám žiadne skúsenosti.Tie bolesti sú prosím vás normálne niesu silné,ale cítim takú miernu bolesť.Takze mi môže aj meškať?
@emilllll Čo sa týka bolestí, to si myslím, že je fakt individuálne. Tieto tabletky sú ale hormonálna bomba, takže si myslím, že bolesti môžu byť z toho. A áno určite môže menštruácia meškať. Preto by sa tieto tablety nemali brať pravidelne, lebo ti úplne rozhádžu cyklus. Ak tu ale menštruácia mešká, urob si test. Aspoň budeš pokojnejšia.
Tabletka po ma oddialit ovulaciu. Cize ti urcite nepride menzes do piatich dni po jej uziti. Ten by mal prist v normalnom termine, alebo moze byt aj oneskoreny, prave kvoli tomu, ze sa posunie ovulacia. A tie stavy mozes mat z toho, ze to je riadna davka hormonov, takze ti to moze aj rozhasit cely cyklus.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
To prvý krát počujem, že pri tabletke po by menštruácia mala prísť do 5 dní.
Užila som v živote 2x Escapelle a vždy mi menštruácia prišla v "normálnom termíne", druhý krát s párdňovým meškaním.