kocky je mi to trapne ze sa musim takto pytat ale tie co mate skusenosti s tabletkou po tak prosim reagujte ak viete....
menzes som mala normalne od 7.10.-13.10., tri dni na to som mala nechraneny styk a den na to som uzila tabletku "po" to znamena 17.10., no a 21.10. mi prislo druhe krvacanie ktore trvalo tri dni...cize som mala menzes 2x za mesiac...dnes mame 12.11. a ja som ocakavany menzes stale nedostala a nepocitujem ani ziaden PMS, ktory mavam bezne pred dostatim menzesu.....pritom v pribalovom letaku pisu, ze by sa mal dostavit ako zvycajne vtedy kedy je ocakavany....mam uz rozne myslienky na to ci tabletka vobec zabrala, kedze jej uspesnost nie je 100percentna..prosim baby mali ste podobnu skusenost??? vdaka
@pocahonntas - ak su uz dva tyzdne od nechraneneho styku - sprav si tehotensky test. Ked vyjde negativny, aspon ta to ukludni. Tabletka po je hormonalna bomba, to rozhadze cyklus takmer kazdej.
@andika131 ano prvykrat
@mamulienka30 dakujem
len si poblaznila hormony, nie je to nic vazne neboj.. 🙂
po tabletke po máš íst k svojmu gynekológovi..
to mi povedala v tedy moja.. ale ja som nekrvácala a nemala žiadne problémy..
ona, že som mala dôjsť a hlavne v tedy keď po tej tabletke máš následné krvácanie.
ale to už je dávnejšie :D
ale otehotnela nejaka z vas po uziti tej tablety?
@adusa666
@dencatko
@mamulienka30
@andika131
@pocahonntas. - Nie ja nie preto píšem že sa hneď nemusíš stresovat..
@pocahonntas nie..
@pocahonntas ja ano 🙂
teraz som rada ze nefungovala.
pokial si pamatam ucinnost je len 80% a nieco, ze? u mna to bolo ocividne malo.
poznam este jednu, co ma po nej krasneho chlapceka 🙂
sprav si test.
ale celkom mozne, ze ti len totalne rozhodila hormony.
@katarinamarkova katka ak sa mozem spytat, uzila si tabletku hned? ja som na druhy den :-/ a neviem ci by som este chcela mat babo hm...
@pocahonntas nie,len som si rozhádzala hormóny a menzes som mala ako ty opisuješ 🙂 Tabletku po mžeš užiť do 48hodín ! takže u teba by malo byť v pohode všetko !
@pocahonntas cca 7-10 hodin po
ani ja som vtedy nevedela.
ale je to tak ako ma byt, s vysledkom som dokonale spokojna 🙂 babo ma chcelo za maminku, má ma...a ja jeho...
uz si robila test?
vobec nemusis byt tehotna.
@katarinamarkova este som nerobila......asi chvilu pockam este a ked do par dni nedojde potom spravim....
no ide o to ze mam urcite predstavy o rodine a o tom kedy a s kym mat dieta....momentalne mi to nevyhovuje :-/ ale tak uvidime mozno sa zbytocne stresujem 🙂
@pocahonntas určite sa stresujes zbytocne,tiez som raz uzila tuto tabletku a uplne to rozhadzalo cyklus aj ja som sa bala a pytala potom nato aj v lekarni a povedala ze to je normalne ked nedostanem cyklus nacas po tej tabletke,tak bud v klude urcite pride😉
Ja som pred tyzdnom tiez zazivala taky stres,s muzom mame dve deti,maly ma len rok a pol,chranili sme sa antispermic.cipkom ale stala sa nehoda, tak som si dala na dalsi den tu tabletku a na menzes som cakala 7 dni a stres naozaj riadny,uz nikdy viac toto...a najhorsie ze som cele tie dni citala tieto fora 😀 co ma uz uplne vystrasilo,ze kolko bab aj tak otehotnelo 😅
neboj to bude len rozhodeny cyklus....ale tak test si sprav nech nestresujes 😀
tak test nic neukazal vydychla som si :D
Dobry den, mozem sa spytat ako ste nakoniec dopadli?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ja si myslím, že si si trošku rozhejgala s tou tabletkou hormóny, preto si krvácala 21.-ho, možno ti dôjde menzes aj 2týždňovím meškaním, prvý krát si si užila takúto tbl?