Tabletka Apreg

rebekkafia
24. nov 2023

V nedeľu som mala sex s kondómom ten však praskol asi do 2 hodín som užila tabletku apreg. Dnes by som mala dostať menzes. Zatiaľ však nič pobolieva ma podbruško Adi 4 dni. Prsia boli tiež gak úplne mám všetky príznaky ako keď ma prísť menzes.čo ma znepokojuje je tá tabletka nemala práve ona vyvolať menzes ? V prívalovým letáku je písané do 5 dni čo už ubehlo dnes . Máte skúsenosti s tou tabletkou?

123miaa123
24. nov 2023

@rebekkafia v pribalovom letáku je napísané, že sa má vylúčiť tehotenstvo ak ti mešká 5 dni menzes tebe ešte nemeška 5 dni. A táto tabletka neslúži na vyvolanie menzesu je to núdzová antikoncepcia, ktoraá môže rozhádzať cyklus.

rebekkafia
autor
24. nov 2023

@123miaa123 ale ja mám príznaky ako pred ms už asi cca 4 dni a dnws je ten deň kedy by som mala ms dostať

123miaa123
24. nov 2023

@rebekkafia tak citlivé prsia, bolesť brucha, unava a pod môžu byť aj nežiaduce účinky apregu. Teraz s tým aj tak nič nespraviš počkaj pár dní ak ti bude meškať potom to rieš 🙂

rebekkafia
autor
24. nov 2023

@123miaa123 vy s ňou máte skúsenosti ?

jony532
7. dec 2023

@rebekkafia Ja mám rovnaký problém... Pred asi 10 dňami som užila tabletku a včera som mala dostať menzes no nedostala... Neviem čo sa deje. Či je to apregom alebo ako

123miaa123
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre