Syndróm "nič tam nie je"

21. dec 2023

čaute. hocikto da foto pozitivneho testu s normalne do oci bijucou 2. čiarkou a vzdy sa v komentoch najde adeptka ktora velkodusne napise "nič" alebo "negativne" i ked 10 ludi zagratuluje , jedna z nich to musi napisat aby sa lepsie citila asi. frustracia na plnej ciare, ale ze co z toho má to fakt neviem.

janinah
21. dec 2023

Oveľa viac sa tu rozmáha syndróm anonymne " o nesmrteľnosti chrusta" rozumej o ničom

buberova
21. dec 2023

Práveže na fotkách negatívnych testov sa často nájde komentár je že je krásna druhá čiarka, ja tam niečo vidím, ja som takú mala a už má dieťa 7 rokov...

thoughtfulweirdo
21. dec 2023

Ja si myslím, že ony to proste naozaj nevidia 😄 a to nemyslím ako výsmech, ale každý na tú obrazovku hľadí za iných podmienok, v inom uhle, s iným jasom a rozlíšením, s inou pozornosťou...

k47
21. dec 2023

Stačí zlý alebo zle nastavený display a nemusí to vidieť.

januska12323
21. dec 2023

Každej krotitelke duchov želám bábätko ale nebudem im predsa klamať keď tam dve čiary proste nie sú. A ak si myslia, že sú nie je nič ľahšie ako otestovať neskôr.

emma2782
21. dec 2023

Často aj ja mám pocit, že sa pozeráme na iné fotky 😃 ale napríklad my snažilky, ktoré testujeme skoro a vidíme slabú čiarku tak vieme, že je to pozitívne (slabá čiarka = čiarka). Sú však ženy, ktoré testujú až neskôr a majú vyslovene koľajnice, potom test s "duchom" im príde ako negatívny

pribinak
21. dec 2023

Prečo si anonymne?

Áno, napr ja som dnes dala moment že testy ktoré dala aurorka sú negatívne, podľa nej pozitívne, podľa mna nie

Neželám jej nič zle, ale nevidím zmysel
Loviť a naháňať duchov či dusikov a pýtať na či tam niekto niečo vidí, keď test je jasne negatívny

A áno, vždy sa nájde niekto kto tam vidí aj 7 čiarok a nie len neexistujúce 2
Ja želám všetkým ženám aby sa stali matkami, aby boli šťastne, ale naozaj nevidím zmysel testovať 10 dni vopred a potom byt sklamaná
A sú to pravidelne tie íste

Ja tým ženám želám bábätko v náručí, ale mam klamať? Áno zlatíčko drzkam palčeky je tam 2. ciarocka, keď nie je ? To nebudem robit, je to pokrytecké

emma2782
21. dec 2023

@pribinak sa mi zdá, že to je môj príspevok 😁

pribinak
21. dec 2023

@emma2782 ja naozaj želám každej bábätko, ale ja som fakt nevidiaca
Ale píšem z môjho uhla pohladu pravdu

Veľa šťastia 🍀🍀

janka_266
21. dec 2023

Ja zas nechápem prečo sa niekto testuje týždeň pred ms a hneď ten test dáva na net. Veď tie testy nie sú drahé. Kľudne sa môže testovať každý deň a bude vidieť či tam niečo je 😃

medda_beda
21. dec 2023

Ja nemám rada ak niekto gratuluje k nejakému viditeľnému kanalíku.
Pokiaľ to nie je viditeľná čiarka tak to len zbytočne dáva ženám nádeje.

Ale opýtam sa ťa.
Vidíš tam niečo?

lelelienka
21. dec 2023

Skor syndrom “testovacie sialenstvo”…Test je pozitivny vtedy, ked tam svietia jasne dve ciarky. Nie nejake take, co musis hladat pod lupou alebo musis pisat na fora, ci to tam vidia aj ini.

letfenixa
21. dec 2023

@pribinak ja som ešte asi ani raz na tých fotkách v diskusii "vidíte tam niečo?" nevidela nikdy 2 čiarky.

anjelicek26
21. dec 2023

My sme sa teraz o maleho snazili velmi dlho, minula som vela testov, velmi vela... napriek tomu na vacsine tych fotiek, ktore tu baby pridavaju, jednoducho nic nie je. Potom je tu ta cast, kde nieco je, male sa neudrzi a dojde MS, o to horsie je to potom... pretoze nie kazdy duch znamena ciarku o dva-tri dni neskor... o to viac to potom boli, ked ti xy ludi potvrdi, ze vidiiiim a o dva dni mas v ruke biely test a ty si sa uz videla tehotna a pocitala termin, kedy sa male narodi... proste no, clovek si viac skodi ako pomaha skorym testovanim...

pribinak
21. dec 2023

@letfenixa tak sme slepé už 2

vilma7
21. dec 2023

Ja zas nechápem, z akého dôvodu je potrebné :
Sa testovať pomaly deň po sexe
Hádzať testy na MK ( v živote som sem nijaký nedala)
A ešte čakať kto mi k tomu čo napíše... A to sa nejdem vyjadrovať k testom na ovuláciu.

10zabka
21. dec 2023

Ak nevieš, ako vyzerá pozitívny tehotenský test, pridám ti názornú ukážku:

jaskolka
22. dec 2023

Ja zase nerozumiem aj tomu, ze aj už chce dať zena fotku testu, kde je mooozno nejaký minipididuch, tak prečo je v 99%prípadov tá fotka tmavá, kdesi v tmavom kúte na tmavom podklade, rozmazana alebo fotena večer, ze sa blesk odbije od toho testu? A potom sa hnevá, ze "ale naživo to vidno".
Najlepšie sa fotí pri dennom svetle na bielom parapete (alebo podklade) pri okne.

jaskolka
22. dec 2023

Čisto len ako príklad, keby som tento test fotila kdesi v tmavom kúte, ci večer pri umelom svetle, tak tiež nič by tam nebolo na fotke poriadne vidno.

isis234
22. dec 2023

@emma2782 tvoje foto je negtívny test.... @10zabka ti dala foto pozitívneho

bejbs123
22. dec 2023

Mily anonym,ja to zas vidim opacne,nerozumiem preco zeny na nejasny vysledok alebo na kanalik zenam gratuluju a davaju im totalne falosne nadeje,praveze som rada,ze su tu este triezvo rizmyslajuce zeny,ktore napisu,ze tam nic nie je a nech sa zena otestuje v den meskajucej ms

marticka92
22. dec 2023

Pointa tohto prispevku je.....???🤷‍♀️

any_soj
25. dec 2023

@pribinak počuj a ty v tej druhej diskusii, kde si dala že negatívny - ty tam tú druhú čiarku vidíš, len ju nepovažujem za čiarku, lebo je slabá, alebo ju ani nevidíš?

drahomirrra
25. dec 2023

Autorka, jednoducho preto, lebo su to protivne zenske, ktorym robi dobre, ked inym robia zle a ublizia, hoci len virtualne.
Thats all.

pribinak
26. dec 2023

@any_soj ja stele hovorím to iste, proste testovať až keď mešká a to z 1 dôvodu: zbytočne sklamanie
Aký zmysel má naháňať duchov, rozoberať testy a fotiť z neviem akým bleskom
Proste v deň meškania odtesrujem a vtedy už vidím jasnú 2 čiarku, toto ma zmysel

Ale ako som napísala každej snazilke želám babatko v náručí

any_soj
26. dec 2023

no pre teba to nemá zmysel, pre mňa s manželom je vzácne vedieť o každom našom dieťati, aj ak žije len 2 týždne do menštruácie 🙂 ale to je samozrejme individuálne, lenže čo tebe nedáva zmysel, je úplne v poriadku že iným dáva 🙂 Druhá vec je dávanie testov na koňa, ale to je iná kapitola. Ale teba som sa pýtala niečo iné - či tam vidíš tú druhú čiarku, alebo nie, v tej diskusii. https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/ako-rychlo-klesa-hcg-2/
@pribinak

pribinak
26. dec 2023

@any_soj 🤦🏻‍♀️ už mi nepis, ďakujem

drahomirrra
26. dec 2023

@any_soj Jasne ze je to normalne viditelna ciarka, ruzova. Slabsia, ale jednoznacne viditelna.

any_soj
26. dec 2023

Ja som presvedčená, že syndróm "nič tam nie je" je často o tom, že daná žena má menej citlivý zrak, proste mierna farbosleposť. Podľa mňa v tom nie je nič zlé, tie ženy sú úprimne presvedčené, že tam nie je druhá. Super vec je zo zaujímavostí si urobiť test na podrobnosti rozlišovania farieb, tento napríklad vyzerá dobre - zoradit jemné odtiene... Ak si budete robiť, podeľte, aké vám vyšlo skóré 🙂 Mne napríklad 2 (čím nižšie tým lepšie). Možno by bolo fajn presviedčať druhých o tom, že žiadna čiarka niekde nie je až po tom, ako si človek spraví takýto test 🙂 https://www.xrite.com/hue-test

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre