Svrbí ma v pošve a mám jemný výtok. Môžem byť tehotná?

emmushka
8. okt 2012

Ahojte dievcata, kedze som v tomto smere uplny novacik, potrebovala by som sa poradit s niekym. Pred 2 tyzdnami sme vyrazili na dovolenku a tym padom aj zahajili spontanne "vyrobu" babatka. Nebola nejako extra agresivna (za nejakych 10 dni mozno tak 5-6x) - Velmi teplo tam bolo 😉 Cca od vcera mam take slabsie svrbenie v posve, jemne ruzovy vytok obcas pri curani. Dnes ma cely den boli v podbrusku - ale tiez nejako velmi len citim jednoducho podbrusko. Tak ja neviem, bud som mozno tehu alebo som nachytala nejaku pliagu v bazene na dovolenke?! Ako to mam vediet? Na dovolenke som mala polodne dni. Ale taktiez sme to skusali obaja 1x v zivote (urobit babo) myslite ze by fakt mohla byt sanca ze to hned aj vyslo?! Mne sa to nejako nezda.... 😕

bodka13
8. okt 2012

@emmushka keby si si urobila test nezistila by si to 😕 😉

janie80
8. okt 2012

@emmushka preco by nemala byt sanca, ze to vyjde na prvy krat? 😕 jasne, ze je... Podla mna treba hned rano urobit test... Ked bude pozitivny, je to jasne a ak negativny, tak ist k lekarovi, ci tam nemas nejaku pliagu... 😕

emmushka
autor
8. okt 2012

@bodka13 A neni na test este skoro? 😒 Vsak je to len par dni? Mna by zaujimalo ci, to co som popisala by mohli byt aj priznaky tehu alebo ozaj je skor nejaka mykoza ? 😠

bodka13
8. okt 2012

@emmushka pokiaľ viem sú tehotenské testy,ktoré si môžeš robiť aj pár hodín po styku 😉
Môže to byť čokoľvek...každá máme iné skúsenosti a ani jedna nie je jasnovidka,teda žiadna sa tu k tomu nepriznala 😀 ,aby sme vedeli o čo ide u teba

alena16
8. okt 2012

@bodka13 Tak o testoch par hodin po styku som este fakt nepocula... to asi tazko 😒

dejnas
8. okt 2012

svrbenie a výtok - naznačuje skôr nejakú infekciu, či zápal... ale to tiež nevylučuje prípadné tehotenstvo... preto radšej otestuj, po 2 týždňoch už je šanca, že test ukáže správny výsledok... na fóre ti nik nedá presnú odpoveď... len DOHADY !

bodka13
8. okt 2012

@alena16 takže oprava 😉 ...blúdim po nete a našla som testy,ktoré by si už @emmushka mohla urobiť ...ubehlo viac ako 5 dní od styku

emmushka
autor
8. okt 2012

OK ladies, skusim teda test, hoci mne sa zda velmi skoro este tiez. Ktory doporucite na taketo velmi skore testovanie? 🙂

janabanana
8. okt 2012

možno by nebolo od veci skočit za doktorom on ti najlepšie povie či máš nejaku pliagu a može ti aj zobrat krv na potvrdenie tehotenstva a budeš mať 100 percentnu istotu. ak máš nejaký zápal treba ho riešit čím skor že si nezarobíš na problém a nebudeš musiet snaženie odkládať

emmushka
autor
8. okt 2012

@bodka13 ano ubehlo, aj viac ako 5 dni! Ktory test si prosim ta nasla? Diky moc! 🙂

klaudia001
8. okt 2012

@bodka13 ja som ešte také testy teda nevidela !!! a ani o nich nepočula ..... 🙂

alena16
8. okt 2012

@emmushka Ja mam dobru skusenost s Mamatestom
http://www.gsklub.cz/products/9871-gs-mamatest-10
Su v baleni dva, za dobru cenu a maju citlivost 10 mlU/ml. Hlavne pri teste pozeraj na tu citlivost, najlepsia je 10.
Ale podla mna, skor ako 10 dni od styku to nema vyznam...

bodka13
8. okt 2012

@emmushka môj osvedčený je Rapi clear 😉 http://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s...
-neviem či to pôjde,ak nie daj si názov do google 🙂

@klaudia001 opravila som sa ...stačí písať aj bez výkričníkov 😉

bodka13
8. okt 2012

@emmushka toto je on 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre