Zdravím,
Budem končiť teraz 5tt a nemám žiadne iné príznaky okrem trosku viac citlivejšich bradaviek (nie ani úplne bolest). Nemám nevolnosti zatiaľ ani žiadne iné príznaky. Len ma hrozne svrbí cele telo. Chrbát, brucho, nohy.. môže to byt súčasť toho ako príznak? Ci mam len alergickú reakciu na niečo. 😄
Vďaka.
Svrbením sa skôr pečeň zvykne hlásiť, nie tehotenstvo. Prípadne ešte nedostatok tekutín sa v niektorých prípadoch prejaví svrbením.
@tanyan tiež mi napadla pečeň. Kamarátke sa to v tehotenstve prejavilo svrbenim dlaní.
Mňa v tehotenstve strašne svrbeli nohy
treba si dat spravit pecenove testy, ci to su ok. ja som mala svrbenie tela ale mam potravinove alergie
Pečeň
Mne robili testy na pečen, mňa hlavne nohy svrbeli. Ale výsledky som mala OK nakoniec to súviselo s alergiou na mlieko.
Aj mňa svbí často telo v noci, hlavne nohy a tehotná nie som ha ha
ahoj ja som to tiez mala, ako vysledok suchej pokozky, zmenila som sprchovy gel na atopicku pokozku 9od la roche), prestalo to...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
no s tymto som sa popravde este nestretla :D a nemas aj nejaky vysyp ? keby mas alergicku reakciu tak si myslim ze sa ti spravi na tych miestach aj vysyp.