Super sensitive tehotenský test

kyttykat
2. nov 2014

Ahojte, snazime sa o babo a dnes som si kupila tehotensky test. Sice je to este skoro, lebo ms ma dojst az za dva tyzdne, ale v teste je napisane, ze je "supersensitive" a dokaze rozpoznat tehotenstvo 10 dni pred ms. Je to vobec mozne? Uz ste to nejaka baba vyskusala a vyslo vam to 10 dni pred ms tak ako bolo napisane v letaku?

cuculik1
2. nov 2014

@kyttykat to je podla mna somarina. a aku ma citlivost? na teste to byva uvedene... citlive maju 10, a aj tie zachytia mozno 8 dni po oplodneni, skor nie...

kyttykat
autor
2. nov 2014

@cuculik1 No to tam pise nejakych sedem...

christin94
2. nov 2014

Zaujímavé, ja som MS nedostávala 20 dni, na 21 den som mala jeden den spinenie, test mi vyšiel negatívny.....ale test som si robila pred spinenim, takze je jasne, ze mi nic neukazalo...este musim počkať...som zvedava 🙂

moo
3. nov 2014

skus GS mamatest je citlivý a spolahlivý . a čo sa týka testovania záleží to od stúpania htc v tele , ja som sa testla keď mi meškali jeden deň testík ukázal a bola som aj na krv a to som už mala 4000jednotiek to znamená že "riadne" tehotná ( od 100 si tehu) takže myslím že tie čo vravia že ukážu 8den nooo neviem aj tam máš napísané že keď nevíde testnite o dva dní 😕

cuculik1
4. nov 2014

@moo len ma rozosmialo to "HTC" v tele 🙂

matarka
4. nov 2014

Moja rada - netestuj, kym Ti nemeska ms, bez ohladu na citlivost testu - takto skoro budes iba hladat "duchov" na teste, podla mna to k nicomu dobremu nevedie.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre