Sú výtoky príznakom tehotenstva?

sharpey
6. mar 2016

Dobry den zeny dakujem po nirktorim co mi odpovedali na predoslu otazku ale mam este jednu no som tyzden aj tri dni od pohlavneho styku a od vcera mam vacsie vytoky proesvitne a obcas biele a zvkastny pocit v posve no nic ma nesvrby ami nezapacha....10 dniuz mozem mat priznaky? Pri malom si nepamatam na tento priznak a dakujem este raz

candii
6. mar 2016

Myslim ze takychto podobnych otazok je tu viac ... jednak si myslim ze na vselijake priznaky je skoro a vytok je normalny jav .. cize nemusi byt priznakom ale aj moze.. ja som vytok mala biely .. ale zacal cca v 3 mesiaci .. ono to moze byt kludne aj ovulacny vytok alebo vytok pred MS.. treba vyckat spravit test..

bosoriak
6. mar 2016

Vytok nie je priznakom tehotenstva, urcite nie tri dni od pohlavneho styku. Priznakom tehotenstva je pozitivny test.

misel0806
6. mar 2016

Sprav si test a uvidis ked si na pochybach... Vytok vo vseobecnosti moze znamenat hocico😊😊

juditka123
8. mar 2016

Dobry den chcem sa opytat baby mali ste taky problem vcera som mala na gatach ruzovy vytok tak trochu sla som.do sprchy a dala som.si vlozku ja ze to su krami.no neviem ale ked mi.zacinal mendes tak som mala hnedy vytok.toto sa mi este nestalo bolesti mam ako na krami a stale nic boli ma brucho krize.meska mi 3 dni.s priatelom sme sa milovali v marci po mendzese.dakujem.za odpovede.ak ste mali ten ruzovy vytok.porad mi .prosim

leren1
8. mar 2016

Urob test mozes byt tehu

irinkacicha
9. mar 2023

Dobrý deň chcela by som sa spýtať či môžem byť tehotná mala som 2dni menzes a na tretí deň som mala hnedý výtok je to príznak tehotenstva ďakujem

mb990181
22. sep 2023

Mozete mi povedat ze v auguste som mala mendez norlmane ale sravila som si po troch dnoch test bol pozitivni teraz 5.9 som dostala zase mendez a test zase bol pozitivni mozem bit tehotna aj mat mendez

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre